Charlotte v manekenski vlogi ne uživa

Lepa potomka monaške knežje družine Charlotte Casiraghi ni najbolj zadovoljna, ko jo označijo kot "najnovejši Guccijev obraz".

Charlotte na filmskem festivalu v Cannesu v obleki Gucci. Foto: Profimedia

Res je, da nastopa v njihovi še sveži kampanji in da je bila njena babica, kneginja Grace (prej hollywoodska zvezdnica Grace Kelly), ena najslavnejših strank te modne hiše, a Charlotte bi se rada oddaljila od manekenske vloge in naj bi sodelovanje z Guccijem sprejela samo in zgolj zaradi denarja.

Motiv: denar
Prve podobe iz kampanje Forever Now so v javnost prišle marca, predstavili smo vam jih že takrat. Stéphane Bern, francoski novinar, ki že leta spremlja monaško knežjo družino, pa je za New York Times pred kratkim izjavil, da Charlotte "nima nikakršnega zanimanja za vlogo manekenke, saj je za kaj takega preveč inteligentna". A hkrati, ker se ukvarja s tekmovalnim preskakovanjem ovir, potrebuje veliko denarja, zato se je odločila za sodelovanje v kampanji, ki ji bo prinesla zajetno vsoto.

Že pred časom je Casiraghijeva za francosko Elle povedala, da ne želi biti povezana z nobeno znamko, gre pa pri zadnji Guccijevi kampanji za poklon tradiciji te hiše in strast do konjeništva, ki si jo delijo. "Ne predstavljam kakega izdelka ali kolekcije," je še dodala Charlotte, ki je pred dnevi obiskala filmski festival v Cannesu. Nosila je obleko Gucci, seveda.

Pred dobrim letom se je 25-letnica razšla z Alexom Dellalom, zdaj pa naj bi bila v razmerju z 41-letnim igralcem Gadom Elmalehom, s katerom se v javnosti še ne pojavljata skupaj.

Najbolj brano