“Charlène je v Južni Afriki skoraj umrla” je še ena podrobnost, ki jo v Monaku želijo zadržati zase

1. 12. 2021
“Charlène je v Južni Afriki skoraj umrla” je še ena podrobnost, ki jo v Monaku želijo zadržati zase (foto: Profimedia)
Profimedia

Mo mnenju prijateljev monaške princese je kneževina omalovaževala njeno resnično zdravstveno stanje.

Charlène je po dolgem času lahko spet objela svoja otroka, a njeno vsakdanje življenje v palači Grimaldi ni trajalo dolgo: princesa je zapustila Monako in je trenutno na skrivnem mestu, menda v zdravstveni ustanovi zunaj Monaka, kjer naj bi lahko dokončala okrevanje, ker: kot je zapisano v sporočilu za javnost, ki ga je izdala kraljeva družina, je "čustveno in fizično izčrpana". Toda ali je res tako? Njeni prijatelji so želeli povedati svojo različico dogodkov.

Preberite še: Tako je princ Albert komentiral govorice o lepotni operaciji monaške princese Charlène

Monaška princesa Charlene je bila sprejeta v zdravstveno ustanovo, sporoča princ Albert

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

"Ni pošteno, da je prikazana, kot da ima neke vrste duševne ali čustvene težave. Ne vemo, zakaj kraljeva družina omalovažuje dejstvo, da je skoraj umrla v Južni Afriki," je za New York Post povedal vir o resničnem zdravstvenem stanju 43-letnice. "Zaradi vseh operacij, ki jih je prestala, že več kot šest mesecev ne more jesti trdne hrane," je nadaljeval vir in se osredotočil na strašne posledice težkih operacij, s katerimi se je soočala prijateljica po hudi okužbi ušes, nosu in grla, ki jo je zadržala v Južni Afriki kar šest mesecev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

"Hrano je lahko prejemala le skozi slamico, zato je izgubila skoraj polovico svoje telesne teže," je kasneje povedal vir in poudaril, da princesa "absolutno ne izgublja razuma ali trpi zaradi resnih zdravstvenih težav, ampak je izčrpana zaradi okrevanja po operacijah in nezmožnosti pravilne prehrane zaradi tega."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Revija Page Six je objavila tudi komentar drugega prijatelja, ki je zelo blizu princesi, prav tako o vztrajnih govoricah o ločitvi med Charléne in Albertom: "Ni zakonskih težav, resnica je, da je bila Charlene preveč bolna, da bi šla domov, če bi lahko, bi se vrnila k svoji družini, to bi storila takoj, ker je zelo trpela zaradi pogrešanja otrok in moža," je pojasnil in spomnil na Charlénino nezmožnost potovanja zaradi pritiska na nadmorski višini, kar njene zdravstvene razmere ne bi prenesle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Danes je Charléne še daleč od Monte Carla, vendar ne na drugem koncu sveta, ampak v kraju, kjer jo bo "meni in otrokom enostavno obiskati in preživljati čas z njo", je povedal Albert.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Tako Nika Urbas kombinira preprost puli (enostaven trik za boljši stajling)

Priporočamo tudi: Meg Ryan pri 60. letih še vedno tarča kritik: “Pretiravala je z botoksom!”