Celine Dion: rak ali Alzheimerjeva bolezen? Njeno zdravstveno stanje je razkrila prijateljica zvezdnice

Medtem ko o zdravstvenem stanju pevke krožijo številne govorice, so njeni bližnji želeli povedati resnico.

Celine Dion: rak ali Alzheimerjeva bolezen? Njeno zdravstveno stanje je razkrila prijateljica zvezdnice - Foto: Profimedia

Že nekaj mesecev se krepijo govorice o zdravstvenem stanju pevke Celine Dion. Oslabljena, shujšana, žrtev nelagodja in krčev, slišati je mnoge reči. Da bi stvari postale jasne, je pevkina tesna prijateljica za Le Parisien želela povedati resnico: "Ne trpi za rakom ali Alzheimerjevo boleznijo, kot smo lahko prebrali".

Prijateljica Celine Dion je izkoristila priložnost in povedala več o težavi, ki žre zvezdnico: "Céline ima že dolgo težave s prebavo, to pa vodi v mišične krče, a tudi hujšanje, kar se na njen še hitreje pozna, saj je že tako suha. A ta bolezen ni resna, ne zahteva operacije, ampak zahteva dolgotrajno zdravljenje in posebno dieto".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Celine Dion nima "nič resnega"

Pomirjujoča novica, ki jo je potrdil njen brat Michel Dion: "Nima nič resnega, okreva po krčih, dobro je. Vrnila se bo, to je zagotovo."

Spomnimo, pevka je morala zaradi zdravstvenega stanja v zadnjih mesecih povsem odpovedati svoje koncerte in svetovno turnejo Courage. Celine Dion je na svojem Instagram profilu tudi napisala svojim oboževalcem: "Resnično sem upala, da bom zdaj pripravljena na vrnitev na oder, vendar ugotavljam, da moram biti bolj potrpežljiva in upoštevati priporočila svojih zdravnikov." Naj bodo zvezdniški oboževalci pomirjeni, Celine Dion je v redu in bo kmalu spet na odru.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Dolga odsotnost monaške princese Charlène postaja zaskrbljajoča: Sorodniki “želijo ostati pozitivni”

Priporočamo tudi: To so izbrani kosi slovenskih oblikovalk, s katerimi boste zmeraj izstopale- na dober način

Najbolj brano