Cameron Diaz in Naomi Campbell

Precej nenavadna kombinacija, ampak zakaj pa ne. Cameron Diaz in Naomi Campbell se očitno sijajno razumeta. Skupaj sta se podali v živahno londonsko nočno življenje, razkazovali svoje 'louboutinke' ter si spremenili noč v dan.

Cameron Diaz in Naomi Campbell - Foto: Fotografija Reddot

Zdi se, da je hollywoodska blondinka Cameron Diaz, znana po tem, da ima zelo rada šport, novo prijateljico našla v vrhunski manekenki Naomi Campbell. Po tem, ko so ju skupaj videli že med novoletnim veseljačenjem na Havajih, sta si lepotici s Cameroninim srčnim izbrancem, bejzbolskim zvezdnikom Alexom Rodriguezom, in Naomijinim prijateljem Robertom Hansonom privoščili veselo in ‘vlažno’ noč v londonski četrti Mayfair. Po poročanju britanskega časnika Daily Mail sta zvezdnici delovali kot zelo zaupni prijateljici, ko sta z roko v roki spoznavali londonsko nočno življenje. Ob teh prizorih bi številni pomislili, da sta že vse življenje najboljši prijateljici.

Skupna tema za druženje ostaja uganka.

Njun modni slog je bil tisto noč ravno tako različen, kot sta različni njuni osebnosti. Medtem ko športno naravnana Cameron kot ‘običajno dekle iz soseščine’ uživa v hollywoodski karieri brez škandalov in je tudi takrat, ko so kamere ugasnjene, največkrat prijazna in dobre volje, Naomi precej rajši poskrbi za svojo negativno promocijo. Temna lepotica ima velike težave s pogostimi napadi besa, med katerimi tudi fizično napada svoje osebje, poleg tega pa – v nasprotju s Cameron – slovi kot arogantna in muhasta ženska. Znano je tudi to, da ne živi ravno športno, ampak precej nezdravo – alkohol, cigarete in mamila zanjo niso ravno španska vas. Kaj je tisto, kar je združilo tako različni ženski, za zdaj ostaja uganka. Na prvi pogled se zdi, da je njuna edina skupna točka starost, a težko je verjeti, da se 38-letna Cameron in 40-letna Naomi pogovarjata le o kozmetičnih izdelkih proti staranju. Gotovo ju druži še nekaj več, sicer se ne bi – kot je poročal dnevnik Daily Mail – v prej omenjenem baru zadržali do zgodnjih jutranjih ur. Kaj pa vi mislite?

Najbolj brano