Ariana Grande je zaročena! Poglejte njen čudovit prstan

Njen prstan je zelo poseben.

Ariana Grande je zaročena! Poglejte njen čudovit prstan - Foto: Profimedia

Ariana Grande se bo poročila! Pevka je na svojem Instagramu včeraj popoldne sporočila, da sta se z Daltonom Gomezom, ki sta bila prvič videna skupaj februarja, zaročena. Pevka je pokazala svoj biserni in diamantni prstan ter napisala: "Za vedno in še dlje."

Ariana je razmerje z Daltonom Gomezom, nepremičninskim agentom v Los Angelesu, namerno ohranila večinoma zasebno. A utrinke njunega življenja je včasih delila na Instagramu, njuno fotografijo poljuba je nazadnje delila v začetku decembra. Skupaj sta preživela karanteno, Ariana pa je namignila, da sta z Daltonom v resnem razmerju tudi v nekaterih svojih pesmih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Kot par sta bila prvič videna okoli valentinovega, nejasno pa je, koliko časa sta bila že skupaj pred tem. Konec avgusta je vir za Us Weekly povedal, da "Ariana v Daltonu vidi nekaj drugačnega, česar še nikoli ni videla pri fantih, s katerimi je že hodila." Očitno sta se zares noro zaljubila. Vir je povedal tudi, da je Dalton "do nje zelo zaščitniški, zelo se trudi zanjo in je zelo pozoren. Vse bi naredil, da bo zadovoljil svoje potrebe."

Čestitamo srečnemu paru!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je pričeska, ki bi jo morali nositi glede na vaše astrološko znamenje

Priporočamo tudi: 9 največjih letošnjih trendov, ki bodo priljubljeni tudi v letu 2021

Najbolj brano