Annine bradavičke in Jenin padec na Oskarjih

Oskarji ne bi bili oskarji brez vsaj kakšnega manjšega škandala. Lani je bila kost za glodanje Angelinina desna noga, letos pa sta za zabavo na družbenih omrežjih poskrbeli Anne Hathaway in Jennifer Lawrence.

Foto: Profimedia

Prva je na bleščečo podelitev prišla v nežnorožnati obleki Prada, skozi katero so se dobro videle prsne bradavice, ki so kaj kmalu dobile svoj uporabniški račun na Twitterju @HathawayNipple. Hitro se mu je pridružila še oznaka #LesNipplerables (gre za besedno igro, ki povezuje izvirni naslovo filma Nesrečniki - Les Miserables - in angleško besedo za prsno bradavico - "nipple").

Anne (30) se s šalami na svoj račun gotovo ni pretirano obremenjevala, saj je kasneje v roke dobila svoj prvi zlati kipec za stransko vlogo v Nesrečnikih.

Oskarjevka (v še prestižnejši kategoriji za najboljšo žensko glavno vlogo) je postala tudi Jennifer Lawrence (22), ki pa se je med prihodom po nagrado nerodno spotaknila in v glamurozni toaleti iz ateljeja visoke mode Christian Dior pogrnila po stopnicah.

Ko je ob stoječih ovacijah v dvorani le prišla do odra, je Jen dejala: "Hvala vam. To je noro. Stojite samo zato, ker sem padla in se vam smilim. Joj, kakšna sramota." Nam pa se zdi njena nerodnost prav simpatična ...

Najbolj brano