Zdrave mobilne aplikacije

Pametni telefoni so precej več kot branje e-pošte; s pravimi aplikacijami lahko živimo bolj zdravo in srečno.

Prebrodite začetniške težave.

EPICURIOUS

Možnosti izbiranja med več kot 30 tisočimi profesionalnimi recepti, shranjevanje priljubljenih jedi in ustvarjanje nakupovalnih seznamov. Všeč nam je, ker lahko iščemo recepte glede na tematiko (posebni dogodki, letni časi, diete, otroci ...) in ker ponuja zelo natančna navodila, po katerih se lahko orientirajo tudi začetniki, kadar želijo pripraviti zapletenejše jedi.

Na voljo za: iOS, Android

Cena: brezplačno

epicurious.com/services/mobile

GRATITUDE JOURNAL

Aplikacija, ki spodbudi vsakodnevno beleženje vsaj petih stvari, za katere smo hvaležni. Pri tem lahko dodajamo fotografije, spremljamo vreme ali izdatno poudarimo moč dogodka s posebnimi zvezdicami, poleg tega pa nam vsakič poda tudi lepo misel. Všeč nam je, ker lahko ob koncu meseca preverimo svoje stanje in dobimo vpogled v vse lepo, kar smo v zadnjem času doživeli. Ta domiselna aplikacija postane nepozaben spomin na vse pozitivno v našem življenju.

Na voljo za: iOS

Cena: 0,99 ameriških dolarjev

http://happytapper.com

MY FITNESS PAL

Ko gre za zdravje in fitnes, MyFitnessPal zmaguje. V svojo zbirki ima več kot dva milijona prehranskih izdelkov, in čeprav so ti vneseni z ameriškega trga, lahko zelo podobne vrednosti (vrsta in število kalorij) najdemo pri naših izdelkih (ali celo vnesemo svoje!) ter tako sledimo svojim prehranjevalnim navadam. Všeč nam je, ker je mogoče določiti končni cilj in slediti napredku od začetka do konca. Zelo razdelana, odlična aplikacija!

Na voljo za: iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry

Cena: brezplačno

myfitnesspal.com/mobile

CODY

Cody ponuja preprost in zabaven način beleženja telesnih aktivnosti in izmenjavo s prijatelji. Svoj napredek je mogoče spremljati prek časovnice, statistike in najboljših rezultatov, aplikacija pa lahko poskrbi tudi za virtualnega trenerja, ki spodbuja in svetuje. Všeč nam je, ker meri čas in razdalje, ponuja lokacije, omogoča osebne zapiske ... Aplikacija je preprosto združljiva s Facebookom.

Na voljo za: iOS

Cena: brezplačno

codyapp.com

Namig

Pobrskajte še za drugimi zanimivimi aplikacijami. S svojim pametnim telefonom lahko sledite menstrualnemu ciklusu, izvajate obrazni fitnes, redno pijete vodo ... Možnosti je skoraj neskončno.

Pripravila: Polona Pajk

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri