Blink blink elektronika

Preko tujih spletnih strani se da vedno najti veliko gedžetov, ki so že svetleči, ali pa vam jih na željo polepšajo z raznoraznimi bleščečimi prevlekami, pa naj gre za plastične kristalčke ali izjemno oblikovane diamante.

Blink blink elektronika - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Ena od trgovin, kjer dobite že stilirane gedžete je denimo Crystalroc.com. Pri njih so si tudi znana imena iz glasbenega sveta dala polepšati svoje mikrofone ali slušalke. Tako si lahko tudi vi omislite denimo likalnik, posut s kristali ali pa pribor za karaoke, seveda v lepi svetleči različici.

Nikakršna skrivnost ni, da se običajno takšne želje zaključijo z vrtoglavimi vsotami, a vseeno to ni pravilo. Slušalke, pokrite z istobarvnimi kristali lahko tako dobite že od 200 angleških funtov dalje.

Potem so tu dodatki, ki so vredni cela premoženja. Diamantni ali zlati mobilci, prenosniki ter podobno. Ena od takšnih spletnih prodajaln je Amosu, ampak so žal precej v zaostanku s sledenjem tehnologiji, vsaj tisti, ki jo ponujajo na spletni strani. (Smo prepričani, da se dela po naročilu ne bi branili.)

Za razumljivo visoke vsote vam ustvarjalci prevlečejo z zlatom ali posujejo z diamanti prav karkoli si zaželite.

Točno to počne tudi Stuart Hughes, ki na svoji strani ponuja več različic prenosnikov in podobno. Eden izmed njih je novi iPad, okiten z 173 diamanti, ki stane točno 299.995 angleških funtov plus drobiž za poštnino.

Kristali se obnesejo tudi na dodatkih, kot so igralna konzola (Xbox), digitalni okvir za fotografije, sobni sesalnik (da, Elektrolux je že realiziral eno takšnih idej) ali pa aparat za ekspreso. Možnosti so neskončne.

Najbolj brano