Gisele Bündchen nov obraz kultnega parfuma Chanel N°5

Ob ljubileju ikone med ženskimi dišavami, Chanel N°5, ta modna hiša predstavlja kratek film »The One That I Want« (tisti, ki si ga želim). Nova oglaševalska kampanja je nastala pod taktirko režiserja Baza Luhrmanna (Veliki Gatsby) in producentke Catherine Martin, glavna vloga pa je pripadla lepotici Gisele Bündchen.

Promocijsko sporočilo, 14. 10. 2014
Gisele Bündchen nov obraz kultnega parfuma Chanel N°5 - Foto: promocijski materijal Chanel

Film pripoveduje zgodbo ženske, ki se bori, išče svojo prvinskost, prostor zase, družino, kariero in ljubezen. Takšno žensko je Chanel našel v brazilskem supermodelu Gisele Bündchen, saj lepotica simbolizira žensko, ki v sebi združuje vse aspekte življenja, ter je v konstantni evoluciji same sebe. Model, igralka, mati, okoljevarstvenica in podjetnica ima svetu pokazati veliko več kot samo izklesano postavo in lep obraz.

Tako kot njene predhodnice v vlogi ženske N°5 Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Carole Bouquet in Nicole Kidman, Gisele predstavlja simbol moderne ženske.

V priloženem videu in fotogaleriji si lahko ogledate nekaj odlomkov iz filma, ki je pospremljen s komentarjem legendarnega režiserja Baza Luhrmanna in z oskarjem nagrajene producentke Catherine Martin. Film bodo v celoti predstavili v naslednjih dneh.

Gisele Bündchen in Chanel N°5

Najbolj brano