Če ima vaš partner TE lastnosti, ga nikar ne spustite iz rok!

Pri iskanju osebe, s katero bomo preživeli vse življenje, vedno naletimo na vzpone in padce. Ko pa najdete nekoga, ki počne te stvari, ste lahko prepričani, da je to tisto pravo.

Lifestyle, 14. 10. 2018
Če ima vaš partner TE lastnosti, ga nikar ne spustite iz rok! - Foto: Profimedia

Če še niste našli sorodne duše, pa naj vam točke pomagajo pri iskanju. Takšnega partnerja vsekakor ne izpustite iz rok in mu vračajte vse, kar vam daje.

1. Ob njem/njej ste lahko takšni, kakršni ste. Ne potrebujete pretvarjanja in zakrivanja svojih šibkosti, saj vam daje občutek, da ste popolni z vsemi svojimi napakami.  

2. Čez teden spontano dobivate sporočilca, ki vas opomnijo, da mu/ji pomenite veliko, vas nasmejejo ali pa razvedrijo po težkem dnevu. Zaveda se, kakšno moč imajo ta majhna dejanja.

3. Slabe dni spremeni v dobre. Zaskrbljen/a je, kadar imate slab dan in želi storiti vse, da bi to popravil/a. Nazadnje mu/ji uspe na usta narisati nasmeh.

4. Posluša in posveti pozornost. To ni le kimanje ob vaši pripovedi, ampak si zapomni,  kaj vas je spravilo v slabo voljo in česa se veselite. Zato iz nove slaščičarne prinese sladoled, ki ste ga želeli poskusiti.

5. Po prepiru se vedno prepriča, če ste vredu. Spori so del vsake zveze, ne glede na to, kako popolnega partnerja najdete. Vendar po končanem prepiru ne odvihra in zaloputne vrata, temveč se prepriča, da se počutite vsaj približno dobro. Če sta nesporazum imela po telefonu, se pride prepričat osebno. Dan in ura takrat nista pomembna.

6. Ni mu/ji vseeno, kaj čutite in mislite o njem/njej. Nikoli ne dovoli, da zaspita skregana, ali da zaradi njega/nje v posteljo ležete vznemirjeni. Če spora ne moreta rešiti danes, poskrbi vsaj za mirno noč, saj ne more gledati, kako trpite zaradi njega/nje.

7. Ve, kaj potrebujete in to naredi brez obotavljanja. Ko zbolite, se na vratih prikaže z juho in čajem, kadar ste žalostni, vas preseneti z najljubšo čokolado in ponudi ramo za jokanje. Pozna vaše potrebe in skuša storiti vse, da bi jih zadovoljil/a.

8. Vzame si čas za načrtovanje popolnega zmenka. Poskrbi tudi za najmanjše detajle,  kot je glasba v avtu, ko se peljeta do tiste romantične restavracije ob jezeru.

9. Potrpežljivost je njegova/njena močna lastnost, vsaj takrat, ko gre za vas. Tudi v šibkih trenutkih, ko kasneje priznate, da ste ravnali narobe, se potrudi in večkrat razloži, zakaj se motite. Kasneje vam ne zameri, saj vas sprejema z vsemi močnimi in šibkimi lastnostmi.

10. Skupaj preživita dolge večere ob globokih pogovorih. Z njim/njo se počutite sproščeno, zato lahko govorite o čemerkoli.

11. Zaradi njega/nje vas bolijo trebušne mišice. Od smeha namreč. Oseba vas zna nasmejati in kmalu se smejita šalam, ki jih poznata le vidva.

12. Ve, kdaj je čas za resnost. Včasih je treba k problemu pristopiti resno in vaš izbranec/izbranka ve, kdaj je čas za to.

Fotografije: Profimedia

Vir: aktivni.si

Preberite še: Zjutraj, ko vstanete, nikar ne pospravljajte postelje! To je razlog, zakaj ...

Priporočamo tudi: Jokanje med gledanjem filmov nakazuje na posebno osebnostno lastnost!

Najbolj brano