Dišave: z njimi lahko v hipu izboljšate svoje razpoloženje!

Z vonjem lahko vplivamo na svoje počutje, misli in čustva, torej preženemo stres, malodušje, žalost, jezo. Bi poskusili ta preprost 'recept' za velik učinek?

Promocijsko sporočilo, 22. 3. 2019
Dišave: z njimi lahko v hipu izboljšate svoje razpoloženje!

Vonjave imajo vibracije, ki upočasnijo ali pa pospešijo delovanje možganskih valov, sprožijo pa celo reakcijo hipofize in vegetativnega sistema, torej vplivajo na hormonsko ravnovesje, krvni tlak, srčni utrip, prebavo, dihanje, uravnavanje temperature. 

Čut za vonj je neposredno povezan z možgani − vonj stimulira živce, ki sprožijo 'čustveni center' v možganih, ter tako vpliva na naše čustveno stanje oziroma razpoloženje. Veselje, jeza, strah ... Določen vonj lahko vzbudi določena čustva, preden se teh sploh zavemo. 

Tako lahko vonje uporabljamo za preprečevanje stresa in čustvenih tegob, kot so malodušje, pesimizem, žalost, jeza ...

Kakšno moč imajo dišave, so vedeli že stari Egipčani. Njihovi zdravniki in alkimisti naj bi jih uporabljali za zdravljenje in spodbujanje boljšega razpoloženja, sproščenosti pa tudi delovnega zagona. 

Tako tudi sodobne dišave za prostor niso same sebi namen ali zgolj modna muha. Z izbiro dišave, s katero odišavite prostor, lahko namreč ustvarite sproščeno in prijetno vzdušje v njem ter prebudite pozitivna čustva. Po potrebi lahko z dišavami spodbudite tudi odločnost, ustvarjalnost, proces mišljenja in koncentracijo. Naravne in kakovostne dišave, kakršne ponuja Yankee Candle, imajo svoje globlje sporočilo in smisel.

Ob 50. obletnici znamka Yankee Candle predstavlja ekskluzivni vonj letošnjega leta, ki so ga imenovali One Together. Ta poseben vonj bo vse leto na voljo v omejeni izdaji ter le v obliki velike sveče v steklenici in prav posebnem kozarcu z dvema stenjema.

Ekskluzivno mešanico mandarin, nektarin, sandalovine ter cvetlično noto nočne lepotice dopolnjujejo note lesa, usnja in ambre. In kakšno je globlje sporočilo dišave One Together? Dišava, povsem drugačna od klasičnih vonjev Yankee Candle, predstavlja individualnost v okviru sodobne družbe in uživanje v vsakem trenutku. 

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri