85 drznih barvnih kombinacij? Ne, ne govorimo o 'kosih', temveč o – avtu!

Stiliranje ima Elle ženska v dednem zapisu. Kadarkoli bo odprla svojo garderobno omaro, bo kose oblačil skombinirala tako, da se bo v njih počutila – kot ona. Stilira pa lahko tudi svoj avto, kaj pa to?!

Promocijsko sporočilo, 28. 2. 2019
85 drznih barvnih kombinacij? Ne, ne govorimo o 'kosih', temveč o – avtu! - Foto: Shutterstock

To dejstvo morda res ne govori feminizmu v prid, a barve so pri marsikateri od nas, ki damo kaj na estetiko, odločilni dejavnik, ko kupujemo avto. Mogoče zveni trapasto, toda barve dokazano vplivajo na počutje. Če je barvni odtenek paša za oči, je tudi paša za našo dušo. In svet je (medtem ko se s svojim vozilom čudovite barve vozimo naokrog) takoj lepši!

To naše izbiranje avtomobila na podlagi barve se marsikomu v primerjavi s tehničnimi podatki, ki jih do potankosti prouči moški, zdi banalno, pa vendar se lahko zagovarjamo, da je takšno odločanje o nakupu avtomobila celo duhovno, saj učinkuje na naše splošno počutje. Še boljše od tega pa je sodelovanje med njim in njo – on izbere na podlagi zmogljivosti motorja in asistenčnih sistemov, ona izbere glede na videz. Pa je volk sit in koza cela, v garaži pa lepotec, ki polepša dan, a te hkrati varno, udobno in okretno prepelje od točke A do točke B. No, točno tak se Elle ženski na primer zdi športni terenec nove generacijeCitroën C3 Aircross. Lobirala in navijala bo zanj pri svojem dragem, saj je v njegovi ponudbi kar 85 drznih 'outfitov'. Kaj pa drugega!

85 možnosti za popoln 'outfit'

Iz osmih barv karoserije, treh barv strehe in štirih barvnih paketov lahko torej sestavite Citroëna C3 Aircross povsem po svojem izbranem okusu. In pri tem ni čisto nič prepuščeno naključju – individualizacija videza avtomobila je premišljena do najmanjših podrobnosti. Zadnja vogalna stekla z učinkom žaluzije in nosilni drogovi strešnega prtljažnika se pridružujejo barvitim dodatkom na ohišju zunanjih ogledal, okrasnim profilom žarometov in srednjim kolesnim okrasom. Na voljo je tudi pester izbor platišč iz kolekcije stiliziranih 16-palčnih okrasnih pokrovov ter 16- ali 17-palčnih aluminijastih platišč z diamantno obdelavo. Je kdo rekel diamantno? Vse to se sliši tako domače – vse se mora ujemati, da celota deluje popolno. Tako kot pred ogledalom, ko med seboj družimo oblačila in modne dodatke.

Svojo izbrano barvno podobo pa si lahko privoščimo predvsem v notranjosti Citroëna C3 Aircross. Tu je mogoče izbirati med petimi popolnoma različnimi kombinacijami. V serijski opremi so na voljo naslednje kombinacije notranjosti: Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral in Hype Colorado. Vsaka od njih ponuja zelo raznolik notranji ambient, ki nas tako lepo spominja na svet mode. Po želji lahko kombiniramo živahne klasične barve ali se odločimo za umirjene kontrastne odtenke – tako kot se poda naši duši in značaju.

Katero popolno 'oblačilo' smo izbrale za svojega?

Citroën C3 Aircross ima izvirno, mogočno in mišičasto postavo. Njegov stil je robusten in hkrati zaščitniški, po zaslugi razkošnih oblin neagresiven, na momente celo eleganten. Razmišljamo o rdečem s črno streho. Rdeča mu pristaja, saj izžareva močno energijo, strast in – akcijo. Kaže na močno voljo, pogon in vztrajnost in je barva fizičnega gibanja. Kot nalašč za karakter C3 Aircross! Kaj pa znotraj?

Privlači nas notranjost, ki so jo imenovali Hype Mistral. Oblazinjenje v kombinaciji črnega usnja in tkanine z motivom pepita vzorca. Pepita vzorec je Elle ženski pisan na kožo, že to nas je v hipu 'kupilo'. Druga možnost, ki nas zelo mika, pa je Urban Red. Mestno rdeča! Izraža vitalnost in se hkrati sklada z našo izbrano zunanjostjo – za to poskrbi kontrast med temnimi barvami in barvitimi dodatki.

In še dodana vrednost!

Elle ženska ne bi bila Elle, če ne bi pri vsaki stvari iskala dodano vrednost. Katera je dodana vrednost pri Citroënu C3 Aircross? Dve očitni sta:

- strešno panoramsko okno z možnostjo odpiranja, ta izredno velika, skoraj en meter dolga zastekljena površina, ki zagotavlja izjemno osvetljenost in s tem občutek dobrega počutja in svobode; in

- visok položaj za vožnjo - in tu ni treba nič dodati, kajne?

Najbolj brano