6 norih izgovorov, s katerimi so se ljudje izognili službi

Ti izgovori so preprosto smešni, ampak hej ... delovali so!

Lifestyle, 23. 11. 2017

Priznajte si! Vsaj enkrat ste že naredile to, da ste zjutraj šefu (ali šefici) poslale sporočilo, da ste preveč bolne za v službo, ves preostanek dne pa ste potem porabile za gledanje serij iz Netflixa. Popolnoma zdrave, seveda.

Nekateri ustvarjalni posamezniki pa so se tega 'projekta' lotili brez heca in svoje izgovore poslali na višjo stopničko. Tu je šest najbolj domiselnih primerkov, ob katerih smo se preprosto morale nasmejati.

1. "Močno sem se udarila v prst na nogi"

"Že tako sem zamujala v službo in v resnici se mi tisti dan prav nič ni ljubilo v pisarno. Odločila sem se, da pokličem šefa in mu povem, da sem se tako močno udarila v prst na nogi, da mi je začel otekati. Ker sem natakarica, moram biti na nogah cel dan, zato sem mu poleg izgovora navrgla še skrb, da zaradi nesreče ne želim pladnja prevrniti v naročje strank, kar je brez dvoma pomagalo pri mojem projektu 'danes ne grem v službo'," je na forum zapisala Anna B.

2. "Izgovor o tem, da moram na tetin pogreb sem uporabila ob vsaj šestih različnih priložnostih"

"Spomin moje šefice je obupen (resnično mislim, da to meji že na demenco) in popolnoma je proti temu, da bi odhajal iz službe bolj zgodaj, razen če gre za družinsko krizo. V zadnjih dveh letih, sem enako zgodbo o tem, kako se moram udeležiti pogreba svoje tete, uporabila vsaj šestkrat. Zdaj sem iz tega že naredila igro, ker me zanima, kolikokrat mi bo še uspelo," je zapisala Reddit.

3. "Kopalna kad je padla skozi strop"

"Svojo prijateljico sem želela peljati na dekliščino v Las Vegas, zato sem šefu rekla, da je v moje stanovanje skozi strop padla kad in da me v službo zaradi popravil ne bo vsaj tri dni. Totalno mi je uspelo!".

4. "Danes praznuje babica moje polsestre"

"Ker je bil zunaj tako lep dan, se mi zjutraj ni ljubilo iti v službo. Namesto tega sem poklicala šefa in mu povedala, da v Hamptonu praznuje babica moje polsestre in da tega res ne smem zamuditi," je zapisala Ally.

5. "Moj pes se je zataknil v pasjih vratih"

"Ker sem želela obiskati svojega fanta, sem šefici zjutraj napisala, da se je moj pes zataknil v pasja vrata ter da čakam na gasilce, ki ga bodo rešili. Vprašala ni nič," je svojo izkušnjo delila Jenny.

6. "Moja sestra je rodila"

"Svoji nadrejeni sem enkrat rekla, da moja sestra rojeva in da moram hitro v bolnišnico, ker živim najbližje njej. Dala mi je dva dni prosto, da jih preživim s svojo družino, najboljši del pa je, da sploh nimam sestre," je povedala Dylain.

Kateri je pa vaš najboljši izgovor?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: → 5 pričesk, ki umazane lase spremenijo v slog z Instagrama!

Priporočamo tudi: → 8 znakov, ki potrjujejo (ali ne), da bo vaša zveza trajala še dolgo!

Najbolj brano