Wellin nagradni izziv: Pričeska za vsako priložnost

V Wellinem izzivu vam bomo pokazali, kako ustvariti popolno pričesko in dovršen videz, primeren za službo, prosti čas in zabavo.

Promocijsko sporočilo, 8. 2. 2013
Wellin nagradni izziv: Pričeska za vsako priložnost

Urejena pričeska, usklajena z oblačili in primerna priložnosti, je pravi stilski izziv. Z njim se ženske spopadamo iz dneva v dan in hrepenimo po popolnih stajlingih, kot jih imajo zvezdnice na fotografijah z naslovnic ali ko jih paparaci ujamejo med potepom po mestnih ulicah.

Potrebujete le malo truda in odlične Wella izdelke, ki že 130 let skrbijo za profesionalno nego vaših las v salonih.

In čeprav nič ne more nadomestiti  nege, ki jo dobite pri svojem frizerju, so Wella strokovnjaki  po navdihu stilistov oblikovali  izdelke, s katerimi lahko ustvarite želeni videz pričeske tudi same doma. Novi izdelki Wellaflex navdušujejo z najnovejšo tehnologijo – do 30% manjše kapljice spreja za lase Wellaflex zagotavljajo naraven videz, povečano prožnost las in utrjevanje do 24 ur.

Ste za stilsko preobrazbo? Sodelujte v Wellinem nagradnem izzivu!

Poiskati morate le še stil, primeren priložnosti in vaši osebnosti. Elle stilisti vam predlagajo 3 stajlinge – naj vam bodo v pomoč ali navdih!

Med ponujenimi izberite svoj najljubši stajling - ali kar vse tri - in se uredite skladno z njim. Fotografijo stajlinga naložite v našo galerijo, kjer bo na voljo za inspiracijo in glasovanje. Na kratko opišite tudi, kako ste pričesko oblikovali.

Avtorice 10 stajlingov z največ glasovi bodo za nagrado prejele fotoaparat Nikon Coolpix S01, ena srečnica izmed deseterice pa bo dobila tudi stilsko preobrazbo pričeske in profesionalno fotografiranje ter objave fotografij v reviji Elle in na naši spletni strani.

V izzivu lahko sodelujete do 15. marca 2013.

Najbolj brano