Vlažilni booster: »Preizkusila sem ga & tudi meni je pisan na kožo!«

»Kadar me kdo vpraša, kakšno kožo imam, težko odgovorim oziroma je ne morem 'popredalčkati' ne v suho ne v občutljivo, saj se obnaša precej nepredvidljivo in mi s tem povzroča nenehne težave. Mineral 89 je v mojo kopalniško omarico zato prišel kot naročen.« 

Mojca Zemljak, lepotna novinarka in redaktorica pri Elle

Promocijsko sporočilo, 7. 10. 2019
Vlažilni booster: »Preizkusila sem ga & tudi meni je pisan na kožo!«

Sem v svojih štiridesetih. Moja koža je muhasta. Edino, kar lahko trdim, je, da se spreminja glede na dan v menstrualnem ciklusu, glede na moje razpoloženje, glede na letni čas, vreme in okolje, v katerem preživljam svoj dan.

Kadar sem na primer ves dan v pisarni, kjer je zrak precej suh, hkrati pa sem ravno v pričakovanju menstruacije, bo moja brada skoraj gotovo pordela in preobčutljiva, ne smem se je niti dotakniti, preostali obraz je suh − no, razen čela, ki je že po naravi bolj mastno. Da o kakšnem mozolju tu in tam niti ne govorim. Druga puberteta!

Po menstruaciji se bo moja koža odzivala precej neobčutljivo, nezahtevno, razen kadar večino časa preživljam v mestu in zanemarjam izlete v naravo. In kadar ni poletje! Takrat postane vsakodnevno nehvaležna in zahteva vlaženje, za katero se mi zdi, da ni nikoli dovolj dobro. Toliko, malo za predstavo.

Preizkusila sem vlažilni booster, ki deluje!

To, da sem v test dobila Vichyjev Mineral 89, je bil zame, lahko rečem, blagoslov. Danes teče 22. dan njegove uporabe in moja koža se zdi zelo zadovoljna.

Ima res nadvse lahko teksturo, ki se s kožo v hipu spoprijatelji (beri: takoj vpije), in pohvalno minimalistično formulo (vsebuje le 11 sestavin) na osnovi mineralizirane termalne vode (v 89-odstotni koncentraciji (!) in obogatene s 15 bistvenimi minerali), ki je združena s hialuronsko kislino naravnega izvora.

Po nekajdnevni uporabi sem končno dobila občutek, da je koža konkretno odžejana. Veliko bolj se je sčasoma poenotila, kar pomeni, da brada ni bila povsem suha, medtem ko bi bilo čelo isti hip skorajda mastno. Dodatek hialuronske kisline je mojo kožo okrepil in povečal njeno odpornost, zato tudi v času PMS-ja ni pordela in skoraj zacvetela.

Koža pa se mi povrhu zdi spet bolj polna, precej bolj napeta in zjutraj niti po najbolj nemirni noči nisem videti kot buldog.

Mineral 89 je postal moj jutranji in večerni ritual. Zjutraj in zvečer si ga pridno nanašam na očiščeno kožo in dan za dnem je koža bolj okrepljena in ima boljši tonus in večji sijaj. Booster intenzivno navlaži kožo oziroma v njej ohrani optimalno raven vlažnosti, ne da bi za sabo pustil suhe predele, ki se luščijo. Hkrati jo odpočije od vseh dražljajev, ki v dnevu negativno vplivajo nanjo, kot so onesnažen zrak sredi mesta, suh zrak v ogrevanih prostorih, hormonska nihanja ... Največ k obrambi kožne bariere pripomore prav velika količina raznovrstnih mineralov.

Dodana vrednost nege Minéral 89 je dejstvo, da jo lahko uporabljajo prav vsi, primerna in namenjena je vsem tipom kože, tudi občutljivi. Za to dejstvo sem sama pravi dokaz, saj je – kot sem že zapisala – moja koža res nepredvidljiva in samosvoja.

P. S. Odlična se mi zdi tudi kombinacija s kremo Liftactive Supreme, ki je namenjena suhi koži in ima neverjeten učinek liftinga.

FOTOGRAFIJE BORIS PRETNAR IN PROMOCIJSKO GRADIVO VICHY

Najbolj brano