Vklopite brezhibni sijaj kot Jessica Alba

Zdaj lahko pozabite na vse zadržke, ki jih imate s kazanjem lepe kože svetu brez truda. Braun Face 2 v 1, hitro in preprosto poskrbi za 100-odstotno lepoto, ki razkriva kožo gladkega, sijočega in zdravega videza brez ličil »au naturel«. Braun Face je kombinacija prvega epilatorja za obraz na svetu in krtačke za globinsko čiščenje por.

Promocijsko sporočilo, 15. 12. 2014

Jessica Alba

"Ni pomembno, ali želite doseči videz za rdečo preprogo ali pa preživeti dan brez ličil: zanesti se morate na lepo očiščeno kožo kot osnovo. Braun Face ženskam vliva samozavest in jim daje svobodo odločanja o tem, ali se bodo naličile ali ne."
Jessica Alba,
Ambasadorka Braun Beauty

Braun Face

Začnite z natančno epilacijo za najmehkejšo kožo, ki bo trajala do štiri tedne:
Tanka epilatorska glava, diskretna in učinkovita, je izredno natančna na predelu nad zgornjo ustnico, na bradi, čelu, in poskrbi za oblikovanje obrvi, tako da odstrani celo nevidne dlačice.

Braun Face

Globinsko čiščenje por je 6-krat bolj učinkovito kot čiščenje samo z vašimi rokami: krtačka v samo eni minuti z oscilacijami nežno in temeljito odstrani ličila, umazanijo in nečistoče ter koži povrne naravni sijaj. Za vrhunske rezultate vsake tri mesece obnovite polnilo.

Braun Face

Bližajo se praznični dnevi, ko smo vse še bolj pozorne na svoj videz. Morda je zdaj pravi trenutek, ko lahko Braun Face privoščimo same sebi ali pa na svojo željo opozorimo svojega najdražjega.

Braun Face

Braun Face, prvi pripomoček za obraz 2 v 1 na svetu poskrbi za popolno, sijočo lepoto, kadar želite biti brez ličil, ali pa ustvari popolno podlago za preizkušanje najnovejših smernic. Pričakujte, da bo koža hitro in enostavno postala opazno gladka, sveža in čudovito brezhibna.

Več o izdelku si lahko prebereš tukaj>>>.

Najbolj brano