Trik Chanelovih stilistov za popoln 'morski' videz las!

Ne gre za običajen videz s plaže, ampak njegovo šik različico. Takšno, kot se za Chanel dekle pričakuje. In to je skrivnost.

Lepota, 3. 6. 2018
Trik Chanelovih stilistov za popoln 'morski' videz las! - Foto: Instagram.com/ChanelOfficial

Navtična tema, ki je zaznamovala zadnjo modno revijo Chanel Cruise, je svoj pridih pustila tudi na pričeskah, saj je sijoč videz las dopolnjeval 'razmršen' videz z oceanskih plaž.

Sproščenost poletnih videzov se pod drobnogled sicer postavlja vsako poletje, ko se po dopustu sprašujemo, kako počitniško ležernost zapakirati v stekleničko spreja za lase in tudi tokrat ni kaj drugače, le da Chanelova različica zahteva malce več priprav.

Sam McKnight, eden od Chanelovih stilistov je tujim medijem namreč zaupal skrivnost Chanelovih pričesk z modne revije, kot pravi, pa se ta skriva v vlagi.

Po njegovem mnenju je Chanel na modni reviji postavil definicijo za novo 'ravno pričesko', ki je sicer zravnana, ampak ne 'polikana', saj ima veliko več teksture

Modelom na modni reviji so lase zravnali s krtačo in sušilnikom, vendar so z ravnanjem začeli nižje, in ne takoj pri lasišču. Kot je povedal lasni stilist pa so dekletom, ki so imele preveč ravne lase, pričesko na koncu poškropili še z malce vode in dodali nekaj vlage.

Fotografije: Profimedia, Instagram.com/ChanelOfficial

Preberite še: Maskerka Meghan Markle je razkrila njeno najljubšo maskaro!

Priporočamo tudi: 6 vprašanj, ki vam bodo pomagala najti življenjsko poslanstvo!

Najbolj brano