Vrača se priljubljena pričeska, ki so jo pred desetimi leti nosili vsi

Že nekaj mesecev izstopajo številne barve las, ki jih večinoma navdihuje tie dye. Ali se kultna barva las izpred desetih let pripravlja na vrnitev?

Vrača se priljubljena pričeska, ki so jo pred desetimi leti nosili vsi - Foto: Profimedia

Dvobarvna pričeska je že skoraj leto dni povsod. Trend, ki so ga posodabljale številne zvezdnice iz mlajše generacije, kot sta Billie Eilish in Dua Lipa. Če sta si mladenki upali zelo drzne kontraste - blond in rjava za britansko pevko, rjava in ​​neonsko zelena za Billie -, so se številna dekleta odločila za nekaj barvnih pramenov na vsaki strani obraza. Trend, imenovan "Rogue Hair", ki ga je popularizirala Spice Girl, Geri Halliwell, navdihnila pa junakinja X-men, Rogue. Dejstvo je: umetnost kombiniranje dveh različnih barv las spet povzroča vznemirjenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rochelle de Snoo (@rochelledesnoo)

Nemogoče je, da bi zamudili ta trend. V 2010-ih je bila tie dye pričeska povsod. Na ulici ali med našimi prijatelji je bilo modno imeti temne korenine in zelo svetle konice. Toda postopoma je trend izgubil svoj lesk. Dekleta so imela raje bolj nežne barve, kot so ombre ali mikro-balayage. Čeprav ga nekateri še naprej nosijo za vsako ceno, je jasno, da pričeska ni bila več tako priljubljena ...

Se letos vrača?

Nikoli ne reci nikoli. 2000-ta so zdaj v znamenju mlajše generacije. Na Tik Toku je na tisoče mladih, ki poskušajo videz Y2K, znan tudi kot lepotna estetika tega desetletja (in sicer tanke obrvi, temna obroba ustnic ali celo bleščeče senčilo). Oživitev, ki nam omogoča, da si predstavljamo potencialno vrnitev tie dye.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Moj stil, moja pravila: Jana Koteska, oblikovalka notranje opreme

Priporočamo tudi: Tukaj je nova ELLE! Modna urednica se tokrat sprašuje, ali je moda lahko prijazna do vseh vpletenih?

Najbolj brano