Trik za naravne dolge trepalnice brez podaljškov: To je najboljši način za nanašanje maskare

Če niste ljubitelj umetnih trepalnic, a si vseeno želite gostejših trepalnic, na povsem naraven način zgolj z maskaro, bodite pozorni na naslednji trik.

Trik za naravne dolge trepalnice brez podaljškov: To je najboljši način za nanašanje maskare - Foto: Instagram

Trepalnice so različnih tekstur, dolžin in barv, zato morda ne obstaja univerzalna maskara ali način nanosa, ki bi ustrezal popolnoma vsem. Da bi našli pravo formulo, velikost krtačke in tip paličice, je treba poskusiti in se morda tudi večkrat zmotiti in če tako kot mi iščete najpopolnejšo, ki vam bo v tej sezoni zabave zagotovila #lashgoals, smo za vas našli prav poseben trik. Kolikokrat ste že kupili določen izdelek za ličenje, ta pa ni izpolnil vaših pričakovanj? Vendar, ali ste vedeli, da je včasih učinkovitost dejansko odvisna od načina uporabe izdelka? 

To je še posebej mogoče opaziti pri izdelkih za ličenje, ki jih najpogosteje uporabljamo napačno, v to skupino pa zagotovo sodi tudi maskara!

Če ste mislili, da vaša maskara ne zagotavlja želenih rezultatov, morda še ni čas, da se poslovite od nje, vendar vam predlagamo, da preizkusite lepotni trik, ki je v kratkem času postal viralen na Instagramu. To družbeno omrežje se že nekaj let uvršča kot vodilno pri modnih in lepotnih trendih, in pogosto se nam predstavi trik, ki ga že komaj čakamo, da ga preizkusimo.

Ne spreglejte: 

Tokrat trik preizkušamo z maskaro, za katero verjamemo, da je v kompletu vseh lepotnih ljubiteljic znana kot eden ključnih izdelkov za doseganje popolnega ličenja. Pri maskari nam je všeč, da odpre oči in tako naredi naš obraz bolj svež in naše oči zapeljive.

Zato ne preseneča, da je za tem virusnim trikom ponorel ves svet, mi pa smo spoznali, da ta najljubši izdelek za ličenje pravzaprav uporabljamo ves čas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Clements (@jessicaclements)

Kako pravilno nanesti maskaro?

Če želite nanesti maskaro, poglejte navzgor, položite paličico na dno zgornjih trepalnic in jo premikajte naprej in nazaj, da prekrijete dno trepalnic. Nato potegnite paličico navzgor proti konici trepalnic in se prepričajte, da ste prekrili vse dele trepalnic, tudi nazaj, da boste dosegli takojšen učinek zgostitve. Ko pridete do koncev, z zapestjem pomigajte, da jih še bolj zavihate, nato pa trepalnice nanesite še na sprednji del trepalnic, da jih še bolj privzdignete in povečate volumen.

Pogosta napaka, ki jo opažajo strokovnjaki ličenja je ta, da maskare ne nanesemo pri korenu, ampak le na sredini in na konicah. To je ključnega pomena za celoten učinek trepalnic. Nujno je, da maskaro nanesete čim bližje korenu trepalnic. Strokovnjaki celo svetujejo, da prekimate trepalnice v različne smeri, da jim dodate dimenzijo in jih na splošno naredite bolj polne. Ko premikamo kote trepalnic pomeni, da nekatere potisnemo na levo, druge na desno, tretje pa na sredino in ustvarimo čudovit učinek stožčastega viharja.

Trik, na katerega prisegajo ljubitelji lepote je, da paličice za maskaro ne uporabljajte le vodoravno, temveč jo obrnite tudi navpično, da prekrijete trepalnice. Začnite tako, da zamenjate smer, v kateri držite paličico. Če jo držite vodoravno, so trepalnice debelejše, če pa jo držite navpično, je zaključek bolj naraven. 

Za maksimalen učinek je maskaro potrebno obrniti navpično, nato pa trepalnice ščetkati s čopičem, naslednji korak pa zahteva, da maskaro nanesemo od korenin do samih konic. Tako bo odtenek enakomerno razporejen, tako da se trepalnice ne bodo lepile ena na drugo, ampak bodo urejen glavnik. Če nam ne verjamete, preizkusite sami in trik vas bo zagotovo prepričal v nasprotno!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @divinelatte

Fotografije: Instagram/@divinelatte

Preberite še: Pozabite na mini krila, uradno pozdravljamo to kontroverzno dolžino, ki bo zaznamovala letošnje poletje

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez je poosebljeno poletje v tej elegantni mini obleki in ujemajočem se plaščku

Najbolj brano