To je nov stil frufruja, ki ga bomo letos videli povsod: shranite si te fotografije za obisk svojega frizerja

Če se tudi vi že nekaj časa igrate z idejo, da bi si omislili frufru pa se nikoli prav zares ne morete odločiti, morda je ravno zdaj pravi čas. Oglejte si spodnje pričeske in končno pokličite frizerja. Nad videnim boste navdušeni. 

To je nov stil frufruja, ki ga bomo letos videli povsod: shranite si te fotografije za obisk svojega frizerja - Foto: Instagram

Saj vemo, za takšne ali drugačne, večje ali manjše posege v lase, je vedno potreben pogum. Morda smo nekateri bolj nagnjeni k stalnicam in negujemo idejo svojih dolgih las, medtem ko so drugi bolj pogumni, polni domislic in idej, in vsakič z novo pričesko. Nežnejši spol bi se vsekakor strinjal, da so lasje naše bogastvo in vsak korak, ki ga naredimo na svoji laseh mora biti skrbno premišljen. 

Kot ste verjetno že zasledili je letos frufru resnično v trendu in to ne zgolj samo ena različica, teh je namreč ogromno. Saj ste vedeli, da oblik frufruja skorajda ne moremo prešteti, kajne?! In če so se v letu 2021 počasi, a zagotovo kazali njegovi zametki, je v letu 2022 spet popolnoma zaživel. 

Ne spreglejte: 

Vse bolj priljubljen je tudi na TikToku, novem brlogu trendov, kjer je bil frufru v slogu 70-ih opažen na številnih slavnih osebnostih, kot sta Margot Robbie in Dakota Johnson. Njegova prednost? Strokovnjaki obljubljajo, da zaradi svoje vsestranskosti ustreza prav vsem oblikam obraza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Smith (@tomsmithhd)

Tokratni navdihujoč trend črpa navdih iz oblike steklenic ali bolj strokovno, frufru imenujemo tudi "curtain bangs". Tanjši proti koreninam se razširi na ravni linije obrvi in ​​ušes. Če ga skrajšamo na ravni osrednjega dela, se dolžine, ki jih držimo na koncih, dotikajo ličnic in laskajo našemu obrazu. In to je videz, ki našim lasem in obrazu vnese mehkobo in harmonijo.

Od ostalih vrst frufruja izstopa v vzdrževanju: zahvaljujoč svoji značilni dolžini zahteva manj pozornosti kot klasičen frufru.  Za oblikovanje preprosto ločite še vlažne lase na dva dela, nato pa jih grobo posušite s prstom in sušilcem za lase. Če želite slednjemu dodati teksturo, dodajte lasem malce ali pene, ki ga nanesete na konice frufruja, te pa kasneje zasukate.

Učinkovit rez, ki ga bomo leta 2022 verjetno videli povsod. Oglejte si, kako pristoji lepotnim vplivnicam na Instagramu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAKOTA JOHNSON (@dakota.johnson._)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petite muse (@petitemuse_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Fotografije: Instagram/@matildadjerf 

Preberite še: Pozabite na mini jopice, to zimo jih je zamenjal ta model

Preberite tudi: To so slovenski lepotni izdelki, s katerimi bo vaša koža videti večno mladostna

Najbolj brano