Preobrazbena moč frufruja pri ženskah nad 50 let in zakaj ga je vredno preizkusiti

Le kaj je na frufruju francoskih žensk tako mladostnega?

Preobrazbena moč frufruja pri ženskah nad 50 let in zakaj ga je vredno preizkusiti - Foto: Profimedia

Zaradi duha te posebne vrste frufruja je tako nosljiv v kateri koli starosti - tudi po 50.. Dolgi poletni večeri, sprehosi v parku, velika sončna očala, sončenje na plaži ... Francoski frufru je antiteza strogemu srufruju, ki vladajo v sejnih sobah, njihova geometrijska popolnost pa ustvarja poslovni videz. Kot Françoise Hardy ali Brigitte Bardot. Vedno enostaven za nošenje, vedno ikoničen in sčasoma je vse bolj priljubljen.

In prav ta občutek svobode - morda bolj kot kdaj koli prej potreben po karanteni in dolgemu zaprtju - in ne kakršna koli želja, da bi odpravili dejanska leta, vabi, da ga preizkusijo tudi bolj zrele ženske.

Upam si trditi, da s frufrujem nikoli ne boste potrebovali botoksa v čelu, zato ga nekatere ženske v poznejši fazi življenja prvič preizkušajo.

Če ga še nikoli niste poskusili, je vredno preučiti pojav - vaša oblika obraza se je z leti morda nekoliko spremenila - nekaj, kar lahko dober frizer prepozna in izkoristi. Vse je v tem, kje lasje pristanejo na obrveh, licih in čeljusti. Mehah frufru kaže ličnice, čeljust in poudari oči.

Pomembna je tudi barva. Pomembno je, da si frufru predstavljate kot del svoje pričeske in ga povežete s preostankom barvnega odtenka. To je dober način, da nosite frufru, ko ste starejši, ker vaš obraz ohranja mehkega in bolj ženstvenega.

Druga izredno pomembna stvar je, kako ga sušite. Če vam ga frizer začne sušiti z okroglo krtačo, vstanite in si ga ponovno zmočite ter frizerja prosite, naj začne znova. Dober trik, ki vam ga zaupajo najboljši frizerji, je, da si frufru posušite tako, da ga najprej češete v levo stran, nato pa še v desno.

Vzdržavanje frufruja je lahko precej zahtevno, saj zahteva pogoste obiske frizerja, a verjemite nam - vredno je.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je najbolj priljubljen trend dolgih hlač to poletje

Priporočamo tudi: 6 modnih barvnih kombinacij, ki so videti dražje, kot so v resnici

Najbolj brano