Pozabite francosko manikiro: Žele nohti so trend umetnosti nohtov Y2K, za katerega potrebujete le dve barvi laka

Našli smo manikiro, ki nas je popeljala naravnost v toplo in sončno pomlad. Ta sladka in gurmanska poslikava nohtov z malinovim ali breskovim želejem je trend Y2K, ki ga vidimo povsod.

Pozabite francosko manikiro: Žele nohti so trend umetnosti nohtov Y2K, za katerega potrebujete le dve barvi laka - Foto: Instagram

Barvita in izvirna manikira je najboljši način za pripravo na prihod pomladi. Žele nohti so zato idealna manikura, ki jo lahko naredite ob prihodu lepih dni. Žele je sadna in barvita sladica. Nohti dobijo videz prozornega in sladkega želeja, ki smo ga v otroštvu jedli. Danes postaja pravi trend nohtov, ki si ga lahko ogledate na Tiktoku, kjer zaživijo največji trendi. V svetu umetnosti nohtov ne manjka izvirnosti, od mačjih oči do kave latte in sadnih želejev. Dobra novica? Za ta želatinasti trend potrebujete le dva laka za nohte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Kako lahko naredite žele manikiro, ne da bi šla v salon?

Želatinaste nohte lahko naredite sami. Razredčenje barve s prozornim lakom je najbolj neverjetna tehnika za ta trend. Za izdelavo videza sadnega želeja sta potrebna le prozoren lak za nohte in lak za nohte želene barve. V prozoren lak za nohte nato kanete eno ali dve kapljici barvnega laka za nohte, da dobite prosojno barvo, ki jo nanesete neposredno na nohte.

@denizsarlar28 🍒🍒🍒 #nails #jellynails ♬ you look lonely - jimbotheboy

@anjeenutz took off my black polish for this !! #jellynails #cute #nails #fyp #foryou #hi ♬ sonido original - Esteve &lt3

@dicakoo Reply to @ae.mirae green #jellynails ♬ original sound - ⍣

Fotografije: Instagram/@hoskelsa

Preberite še: To je model kavbojk, ki najbolj uspešno optično ustvari videz vitke silhuete

Priporočamo tudi: Frizura Anele Šabanagić je kot nalašč za to sezono - ta dolžina je trenutno najbolj priljubljena

Najbolj brano