7 največjih trendov pričesk za letošnje poletje (stiženje, barvanje in stiliranje)

Pričeska "Rachel" se je vrnila!

7 največjih trendov pričesk za letošnje poletje (stiženje, barvanje in stiliranje) - Foto: Profimedia

Poletje 2020 se vztrajno približuje. Toda kaj za vaše lase pomenijo sončni dnevi in toplo vreme? Razkrivamo največje trende za poletje, ki so jih navdihnile pretekle in sedanje pričeske zvezdnic. Vas navdihujejo Zoe Kravitz, Mia Farrow, Rachel Greene in Kim Kardashian-West? Sploh moramo vprašati?

Spodaj si poglejte sedem trendov pričesk, zaradi katerih boste videti kot prava zvezdnica.

1. Okrašeno s kristalčki

V lanskem letu smo se vsi navduševali nad ličenjem iz serije Euphoria. Letos se ta trend usmerja proti pričeskam, saj so naša ličila nekoliko bolj umirjena. Drobni vzorec kristalov (nanešen s preprostim lepilom za trepalnice) vzdolž prečke las je preprost način, kako preprosto figo ali čop spremeniti v nekaj posebnega.

Primeri z rdeče preproge vključujejo biserno prečko Lucy Boynton in okrasitev pričeske Alicie Keys.

2. Geometrijsko

Če so vaši lasje kodrasti, vijugasti ali razgibani in jih že zadnjih nekaj let nosite naravno, je morda čas, da se lotite geometrijskega reza. Govorimo o krepkih ravnih črtah, rezih v obliki črke A ali asimetričnih oblikah.

3. Ravni in sijoči lasje

Poslovite se od kodrov kot iz plaže in sprejmite gladke lase. Prekomerno kodrani lasje, še posebej z ravnimi konicami, so pase. Namesto tega se odločite za sijoč, zdrav neposreden videz.

4. Jagodno blond

Medtem ko se pretirano beljene in trend pepelnatih tonov nadaljuje, se je pojavila nova barva: jagodno blond. Tople barve las so bile od nekdaj najbolj univerzalno laskave na vseh tonih kože in jagodno blond ni izjema. Vse, od Beyoncé in Drew Barrymore do Sofie Vergara in Adele, so pokazale, da se jagodne blondinke bolj zabavajo.

5. Pričeska "Rachel"

Ker je obsedenost s serijo Prijatelji generacije Z dosegla vrhunec, je smiselno, da se ta ikonična pričeska vrne. Letošnja različica je nekoliko daljša, nekaj centimetrov pod ključno kostjo, vendar ima še vedno več plasti.

Prva, ki je letos preizkusila to ikonično pričesko, je Selena Gomez.

6. Sodobna Mia

Sodobna različica slavne pričeske "pixie" Mie Farrow se pojavlja povsod. Zoe Kravitz niha med kratkimi in dolgimi, vendar so njeni kratki lasje ikonični in popoln primer, kako naj bi izgledala "sodobna Mia"; kratka in polna teksture.

7. Pričeska "Xtina"

Ta videz je za mlade in mlade po srcu, ki so radi pogumni. Platinasti blond lasje s črnim spodnjim slojem je lepotni stil poletja, ki nadomešča zelene, roza in modre barve preteklosti. Najprej jo je imela Christina Aguilera, danes pa jo, kot večino trendov z začetka stoletja, v modo spet vrača generacija Z. 

Najbolj slavna zvezdnica s takšno pričesko je danes Dua Lipa.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vse najboljše, Reese Witherspoon! Oglejte si njene najboljše filme

Priporočamo tudi: Sponke za lase bomo nosili tako, napoveduje Chanel

Najbolj brano