5 največjih pomladnih lepotnih trendov: ste za naravno ali drzna 80.?

Vsaka najde nekaj zase.
 

5 največjih pomladnih lepotnih trendov: ste za naravno ali drzna 80.? - Foto: Profimedia

Nova sezona je polna kontrastov, dva nasprotujoča si pogleda pa se bosta borila za naslov prevladujočega trenda: minimalističen, skoraj neviden make-up in bleščeča lepotna estetika s konca prejšnjega stoletja

1. Goste obrvi

To pomlad so v modi goste, košate, celo rahlo neurejene obrvi, ki izžarevajo naravnost, sproščenost in samozavest. Navdih iščete med arhivskimi fotografijami igralke Brooke Shields, top manekenki Care Delevingne in Kaie Gerber ter seveda med lepotnimi videzi z modnih revij za novo sezono.

2. Rdeče ustnice

Pozabite na pincete in sušilce za lase, spomladi jih ne boste potrebovali. A zato povečajte zalogo črnega črtala za oči, barvne maskare, bleščečih senčil in - živo rdeče šminke.

3. Pobeg v osemdeseta

Biti kul dekle v osemdesetih letih prejšnjega stoletja je pomenilo uporabljati modra, vijolična in roza senčila v neobičajnih količinah in ne zapustiti hiše brez kompaktnega rdečila. Da se ta lepotna eksplozija iz preteklosti vrača, smo imeli priložnost videti v zaodrju spomladanskih modnih revij znamk Tom Ford, Salvatore Ferragamo in Blumarine.

4. Mokro

Versace modno revijo za pomlad in poletje 2021 je navdihnil podvodni svet z kraljico Meduzo in igralko Sportmaxa Romy Schneider v psihološkem trilerju "La Piscine" (Bazen) iz leta 1969. In mnoge druge oblikovalce je tako ali drugače navdihnila voda, ki je videz 'mokrih las' spet postavila v fokus.

5. Dvojna doza črnega črtala za oči

Črno črtalo za oči je glavno izrazno sredstvo in eksperimentiranje v svetu umetniškega ličenja. Igrajte se, rišite in pustite domišljiji prosto pot do presenetljivih videzov, ki bodo vaše oči postavili v ospredje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na bele športne copate, to so superge, ki jih bomo nosili to pomlad

Priporočamo tudi: To je najbolj nepričakovan modni kos, ki ga bomo to pomlad oboževali. Poglejte, kako ga nositi

Najbolj brano