Testirali smo učinek liftinga, ki traja cel dan - rezultati so presunljivi!

Imeli smo priložnost preizkusiti novo linijo izdelkov Vichy Liftactiv Supreme. Tu so naši rezultati enomesečnega testiranja.

Promocijsko sporočilo, 12. 1. 2017
Testirali smo učinek liftinga, ki traja cel dan - rezultati so presunljivi!

"Na uredništvu smo kreme proti globokim gubam in izgubi čvrstosti z učinkom liftinga že testirali, a tokratna izkušnja je bila nekaj prav posebnega," nam je zaupala naša sodelavka iz sosednje pisarne Aleksandra Kostanjevec, ki smo ji tokrat zaupali testiranje izdelke Vichy Liftactiv Supreme. Ta je le-te redno uporabljala celoten zadnji mesec.

"Če ne preizkusiš, ne moreš vedeti!"

Čas testiranja: 1 mesec
Izdelki, ki sem jih preizkusila: kremo in serum Liftactive Supreme
Moja starost: 42 let
Tip kože: Občutljiva koža
Stanje gubic: Prve izrazite gubice, zaenkrat še brez stalnih gub

Vichy Liftactiv Supreme

Pričakovanja ...

Občutki pred testiranjem so bili mešani. Nisem vedela, kaj pričakovati od kozmetičnih izdelkov za nego proti globokim gubam in izgubi čvrstosti z učinkom liftinga in biološkim delovanjem. Priznam, skeptična sem bila, da je lahko razlika tako drastična.

Prvi nanos ...

Bilo je kar v pisarni še isti dan, ko sem prejela paket, na katerem je pisalo Vichy - Liftactiv Supreme. Preveč sem bila radovedna, da bi počakala do doma. Obraz sem si temeljito očistila in nanesla dnevno kremo za suho kožo na obraz in okrog oči še serum. Prve rezultate sem pričakovala po kakšnem tednu uporabe, toda učinek je bil takojšen.

Krema je v trenutku zgladila gubice in nepravilnosti ter osvetlila polt. In kar je najboljše, krema na koži ni mastno sijala in ni bila mat. Učinek liftinga pa je trajal cel dan. Ne pretiravam! Videlo se je na zunaj in rezultate so opazile tudi sodelavke.

Ravno tako je serum, ki se uporablja tako, da nakapljamo 2 do 3 kapljice med blazinice prstov ali neposredno na obraz in ga nanesemo z gibi proti zunanjosti obraza, kožo v trenutku preoblikoval. Dobila je svežo in lahko teksturo.

Po enem mesecu uporabe ...

Po enem mesecu uporabe je bil rezultat skoraj enak prvemu nanosu. Brez šale! Sicer pa je prav vsak nanos posebej je mojo kožo prerodil, kožo okrog oči pa toliko navlažil, da so se smejalne gubice po vsakem nasmehu občutneje bolj zgladile.

Moji koži sta krema in serum resnično ustrezala. Koža je izdelka takoj po nanosu vsakič znova posrkala vase, kar pomeni, da vsebujeta snovi, ki jih moja vrsta kože potrebuje. Serum sem (in ga bom tudi v bodoče) kdaj nanesla tudi med dnevom, če sem morala dolgo gledati v računalnik. Po nanosu se vedno počutim kot nova.

Obema izdelkoma z veseljem pripišem pet zvezdic. Komaj čakam, da grem po dolgem času spet na večerjo s prijateljicami. Seveda jim bom zaupala prav vse!

Aleksandra Kostanjevec

Najbolj brano