Tako izgleda najdražja manikira na svetu!

Vas je cena presenetila?

Lepota, 17. 1. 2018
Tako izgleda najdražja manikira na svetu! - Foto: Unsplash

O najdražji manikiri se je začelo šušljati leta 2013, ko je Kelly Osbourne na enega od dobrodelnih dogodkov prišla s kar miljon dolarjev vredno 'diamantno' manikiro, zdaj pa je nam, običajnim smrtnikov, takšna manikira postala na voljo za približno 25.000 evrov.

Ustvarjalcev prestižnega nakita iz Los Angelesa, Azature Pogosian je namreč ustvaril prav poseben lak za nohte, ki vključuje 267 karatov črnih diamantov, za stekleničko laka pa boste morali odšteti kar 250.000 evrov.

"Nekega dne se pomislil, zakaj ne bi diamantov razkazovali tudi na nohtih? S tem v mislih sem ustvaril lak, ki sem mu posvetil prav toliko pozornosti, kot jo posvetim izdelavi mojega nakita," je povedal Pogosian

No, sicer pa se stvar ne zaključi le z nakupom laka, saj ta zahteva poseben način nanosa. Kakšen sicer ni znano, saj ga razkrijejo komaj po nakupu izdelka, za manikiro z diamantnim lakom pa naj bi odšteli še dodatnih 2.000 evrov.

Manikiro z najdražjim lakom na svetu naj bi sicer lahko izvajalo le nekaj izbranih umetnikov, ki skrbijo za izglede največjih svetovnih zvezd. 

Preberite še: Našli smo Slovenko, ki peče sanjske torte (dobesedno!)

Priporočamo tudi: Kaj nam luna prinaša v TEM TEDNU? (napoved od 15.1. do 21.1.)

Najbolj brano