Se najraje izražate s pričesko? Potem si omislite tega pomočnika, s katerim bo konec dnevov slabe pričeske

So vaši lasje eden od najpomembnejših elementov, s katerimi izražate, kdo ste? Potem si omislite svojega 'domačega frizerja', Revlonovo inovativno pogruntavščino za oblikovanje las.

Promocijsko sporočilo, 26. 5. 2020
Se najraje izražate s pričesko? Potem si omislite tega pomočnika, s katerim bo konec dnevov slabe pričeske - Foto: PROMO

Verjetno ste že iskale način, kako svoje lase vsako jutro spraviti v obliko, ki bo zadovoljila vaš okus za brezhibno urejenost in žensko lepoto. Načinov je veliko, težava je v tem, da niso vsi od njih tudi preprosti in praktični (berite: vzamejo vse preveč časa, živcev in energije).

Me smo odkrile 'domačega frizerja', ki ga imate lahko vsak trenutek pri roki in vam je na voljo tudi, ko morate nenapovedano na poslovno večerjo ali na spontani zmenek. Gre za Revlonov inovativni oblikovalec las Volumizer z ionsko tehnologijo, ki deluje povsem preprosto in hkrati poskrbi za pravi vau učinek, pri tem pa (kar je nadvse pomembno) ne poškoduje las.

Na lastni glavi ga je preizkusila tudi Ajda Gregorc, lepotna urednica revije Cosmopolitan, in z nami je delila svojo pozitivno izkušnjo:

»Pred testiranjem sem o tej inovativni krtači slišala veliko dobrega, zato so bila moja pričakovanja do nje precej visoka in v veliki meri jih je tudi izpolnila. Potrebovali boste nekaj časa, da se nanjo privadite, nato pa se boste od nje verjetno le še stežka ločile, saj bo vaša pričeska s pravo tehniko na las podobna tisti ob obisku najljubšega salona. Čas sušenja je morda malce daljši kot pri fenu, vendar je izpadanje las toliko manjše, prav tako je razčesavanje vozlov z njo enostavna naloga. Ob uporabi boste največjo razliko opazile, če imate dolge, goste in valovite oziroma skodrane lase, vendar deluje tudi pri drugih tipih las. Moji lasje v dolžini paža so redkejši in še vedno opazim očitno razliko, vse pogosteje pa se zgodi, da jo "ukrade" tudi preostali ženski del našega gospodinjstva.«

To je vsekakor prepričljiva izkušnja iz prve roke, mi pa z vami delimo še nekaj 'tehničnih podatkov', ki bodo dodali svoj prispevek o kakovosti in pozitivnih učinkih tega trendnega izdelka za oblikovanje pričeske:

→ Revlon Volumizer se lahko pohvali z inovativno mešanico ščetin, ki poskrbijo za večji volumen in bolj gladke lase. Krtača z ionsko tehnologijo poskrbi za hitro in enakomerno sušenje las, ima pa tudi ergonomsko oblikovan ročaj in hladno konico.

→ Posebna ovalna oblika krtače je idealna za glajenje las. Ustvarja čudovit volumen pri koreninah in lepo zaviha konice. Vse, kar potrebuješ za valovito pričesko!

→ Zasnova krtače omogoča hitro in enakomerno razporeditev zraka po laseh, zaradi česar jih hitreje posuši in oblikuje, pri tem pa utrpijo manj poškodb zaradi toplote.

→ Tok zraka skozi krtačo je nasičen z negativnimi ioni, ki zmanjšajo velikost vodnih kapljic in pospešijo sušenje, zato so lasje bolj sijoči in gladki, zmanjša pa se tudi učinek naelektrenosti.

→ Krtača se ponaša s keramično prevleko, ki poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote in manj poškodb.

→ Najlonske ščetine s kroglastimi konicami poskrbijo za nežno razčesavanje las. V kombinaciji s ščetinami merjasca izboljšajo oprijem las na zaobljenem robu in poskrbijo za večji volumen in bolj gladke lase.

P. S. In še namig: oblikovanje je hitrejše, če so lasje rahlo vlažni, ne pa čisto mokri.

Najbolj brano