S TEM delom telesa naj se ujema odtenek vaše šminke (trend na TESTU)

Ko so v začetku leta lepotni strokovnjaki predlagali, da bi morale idealni odtenek šminke izbirati na podlagi barve bradavičk, ni bilo pričakovati drugega kot poplavo domiselnih poskusov.

Lepota, 6. 12. 2017

Kot na primer teh pet žensk, ki so svoje ustnice pobarvale v odtenku svojih bradavičk.

Od subtilne rožnate, do grunge sloga, ... in tu je le še en dokaz več, kako različne smo si!

1. Chelsea Peng, pomočnica urednice revije Harper's Bazaar

"Nisem si predtavljala kako bom ujela odtenek svoje bradavičke, brez da bi se slekla. Ampak je šlo, ker sem oblekla hlače z naramnicami in široko majico. Odtenek mojih bradavičk je nekoliko bolj vijoličen in zdi se mi, da mi ta barva ne pristoji. Od drugih sem sicer dobivala same komplimente," je povedala.

2. Taylore Glynn, sodelavka Harper's Bazaar iz področja lepote in zdravja 

"Ker je moja polt svetla, me je bilo strah, da bo odtenek mojih bradavičk pretemen. A glej ga zlomka, tudi moje bradavičke so bolj blede narave. Ko sem se enkrat odločila za pravi odtenek, sem bila nad rezultatom navdušena. Celo tako zelo, da sem iz snemanja odnesla šminko, ki jo imam na fotografiji."

3.  Mehera Bonner, urednica zabavnih vsebin

"Odtenek, ki naj bi mi ustrezal je zame veliko prerožnat. Raje imam oranžne tone, ki se lepo ujamejo z mojo poltjo. Nauk zgodbe je, da si želim, da bi imela oranžne bradavičke ter da test zame ni deloval."

4. Rosa Heyman, urednica družabnih omrežji 

"Razen tega, da je bilo ljudem ob novici, da na ustnicah nosim odtenek svojih bradavičk neprijetno, se mi zdi da teorija ne deluje," je povedala. 

5. Jazmin Jones, urednica video vsebin 

"Tako sem bila navdušena nad tem testom, na koncu pa sem bila malce razočarana, saj se je izkazalo da ta odtenek sama nosim že kar nekaj časa."

6. Lauren Valenti, lepotna urednica 

"Odtenek, ki mi je bil namenjen je temnejši in bolj vijoličen, ko tbi ga izbrala sama. Ta izgled ni po mojem okusu, zame je preveč 'grunge' in tega ne bom več ponovila," je povedala ob koncu testiranja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: → Prva pomoč ZA SUHE LASE! (triki ELLE lepotnih urednic iz celega sveta)
Priporočamo tudi:→ Mesečni ELLE horoskop za mesec DECEMBER

Najbolj brano