Prepustite se zlatim prstom Shiseidovih strokovnjakov

Slovita japonska kozmetična hiša Shiseido praznuje 140. obletnico delovanja, zato vas pred prihodom pomladi vabimo na Daljni vzhod, vse do Japonske, dežele vzhajajočega sonca.

Lepota, 27. 2. 2012
Pri Shiseidu že celih 140 let spretno združujejo napredek v znanosti in izročilo japonske tradicije, zato vas bodo skupaj z nami razvajali kar 14 dni. Foto: Giambalvo & Napolitano (promocijsko gradivo)

14 dni zapored boste lahko v našem koledarčku odpirali polja, v katerih se skrivajo presenečenja. In čisto vsak dan se lahko potegujete za darilo, ki vam bo polepšalo pomladne sončne dni, ko na Japonskem še posebej lepo cvetijo češnje. Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali enega, ki bo prejel nagrado, skrito v posameznih poljih.

Eni srečnici ali srečnežu pa bo pripadlo čisto posebno darilo: nega obraza, ki jo izvajajo priznani Shiseidovi lepotni strokovnjaki iz Japonske.

Iz vašega sodelovanja v nagradni igri bomo sklepali, da ste prebrali splošne pogoje, ki veljajo zanjo in se s z njimi strinjate.

Tako, zdaj pa je čas, da spoznate Shiseidovo zvestobo japonski kulturi in tradiciji in se prepustite življenju, ki prinaša nove vrednote in občutke ... Nagradni koledarček najdete tukaj.

Najbolj brano