Pravi lepotni spanec: S tem izdelkom bo koža dobesedno čez noč sveža in napeta

Verjetno že veste, da se ključni procesi obnavljanja kože zgodijo ponoči. Zato je zelo pomembno, kaj zvečer nanesete nanjo, da te procese podprete in se zjutraj zbudite z resnično svežo kožo.

Promocijsko sporočilo, 11. 1. 2023
Pravi lepotni spanec: S tem izdelkom bo koža dobesedno čez noč sveža in napeta - Foto: Nivea, PROFIMEDIA

Dober spanec je zelo pomemben za življenje. Medtem ko spimo, se v telesu dogajajo pomembni obnovitveni procesi. Po dobrem nočnem spancu se zjutraj zbudimo spočiti. Nimamo le več energije za dan, ki je pred nami, ampak se nam dobro prespana noč pozna tudi na obrazu. Tako zelo opevani lepotni spanec resnično deluje!

Rezultat pa lahko z ustrezno nego še izboljšamo. Tega se zavedajo tudi pri Nivei, kjer so v ta namen ustvarili nov, intenzivno negovalni izdelek z visoko koncentracijo koencima Q10, ki izboljša obnavljanje kože, ki poteka ponoči in vpliva na zmanjšanje celo globljih gub, polt pa je zjutraj vidno čvrstejša in spočita.

Formula s čistim koencimom Q10 dvojne koncentracije

Novi nočni serum​ NIVEA Q10, Anti Wrinkle Ultra Recovery, ponoči spodbuja naravni proces obnavljanja kože. To omogoča intenzivna formula seruma s provitaminom B5 in dvakratno koncentracijo koencima Q10, enakega kožnemu.

Odlične prednosti izdelka so:

♥ Formula s čistim koencimom Q10 dvojne koncentracije koži povrne energijo, da se lahko ponoči obnovi in si opomore, provitamin B5 pospeši procese za nevtralizacijo škodljivih učinkov, ki jim je koža izpostavljena čez dan, patentirani vonj Dreamscentz®pa pomiri čute in izboljša kakovost spanca.
♥ Lahki serum se hitro vpije, uporabljamo pa ga lahko samostojno ali v kombinaciji z nočno kremo.
♥ Novi Nivejin nočni serum Q10 proti gubam ​koži pomaga kar se da izkoristiti noč, tako da optimizira nočni proces regeneracije kože in zmanjša celo globoke gube – za svežo in obnovljeno kožo kar čez noč.                        ♥ Še ena posebnost tega obnovitvenega nočnega seruma pa je pomirjujoča dišava, namenjena čim boljšemu spancu. Zanj je bila namreč ustvarjena sproščujoča dišavna kompozicija, v kateri se skriva edinstvena mešanica sestavin, ki je bila razvita za harmoničen spanec. V osrčju dišave je popolna mešanica pomirjujoče bergamotke in nežnih belih cvetov, ki jih obdajata kremasta mošus in mleko iz sandalovine, za poseben pridih pa poskrbijo peresno lahke note vanilje in ambre.

Z novim Nivejinim nočnim serumom boste torej najbolje spali tako vi kot vaša koža!

Najbolj brano