Popolnoma gladka koža s pomočjo narave

Veet, strokovnjak za gladko kožo, letos predstavlja popolnoma novo linijo izdelkov, izdelanih z močjo narave. Sestavine izdelkov Veet Natural Inspirations™ so do 90 % naravnega izvora in vsebujejo dragocena olja, kot je olje grozdnih pečk, olje granatnega jabolka, arganovo olje ali aloe vera.

Promocijsko sporočilo, 22. 7. 2015
Popolnoma gladka koža s pomočjo narave

Uporaba depilacijske kreme je eden izmed najbolj preprostih in najhitrejših načinov za odstanjevanje dlačic. Nova krema za odstanjevanje dlačic Veet Natural Inspirations™ odstrani dlačice pri korenini, zato je koža po depilaciji gladka kar do dvakrat dlje kot po britju, poleg tega pa je učinkovita tudi pri kratkih, trdovratnih dlačicah. Vsebuje olje grozdnih pečk, ki je prijetnega vonja, po uporabi pa je koža svilnato mehka ter navlažena.

Veet Natural Inspirations™ Wax Strips trakovi z nanešenim voskom so odlična rešitev, ko potrebujemo hitro in preprosto rešitev za odstranjevanje dlačic. Izredno praktični so za počitnice ali potovanja, saj jih zaradi priročne velikosti preprosto spakiramo in tako uživamo v svilnato gladki koži kjerkoli. Vosek na trakovih je do 90 % naravnega izvora, zagotavlja pa gladkost do 28 dni. Zahvaljujoč njihovi formuli, ki vsebuje borovo smolo in naravno pridobljeno aloe vero, znano po vlažilnih lastnostih, bo vaša koža po uporabi svilnato gladka in otipljivo mehka. Trakove lahko uporabljamo za depilacijo nog in drugih delov telesa, primerni pa so tako za normalno kot tudi občutljivo kožo.

Za ženske, ki za odstranjevanje dlačic doma raje uporabljajo vroči vosek, pa je najbolj primeren Veet Easy Wax™ Electrical Roll-On. 90 % sestavin novega voska Veet Natural Inspirations™ Easy Wax™ Electrical Roll-On je naravnega izvora, ravno tako pa vsebuje smolo, pridobljeno iz borovca, ter naravno olje granatnega jabolka. Uporaba voska vam zagotavlja dolgotrajno gladkost, vaša koža pa bo po uporabi navlažena ter otipljivo mehka. Uporablja se ga lahko tako na nogah in pod pazduhami kot tudi na bikini predelu ter rokah.

Z izdelki Veet si lahko hitro in varno odstanite nezaželene dlačice celo na najbolj občutljivih predelih, zato lahko kadarkoli uživate v svilnato gladki koži.

Najbolj brano