Popoln jesenski videz z rdečim senčilom

Nova sezona na paleto senčil prinaša zemeljske tone. Preverite, kako je blogerka Nika Veger ustvarila popoln jesenski videz z rdečim senčilom.

Lepota, 29. 9. 2016

Ličenje

Najboljši triki in koraki za nanos

Rdeče senčilo je problematično, ker lahko nekaj ur po nanosu, ko se zlije s kožo, daje vtis utrujenih, bolanih ali vampirskih oči. Kako se temu izogniti? Področje okrog oči najprej očistite vseh nepravilnosti s korektorjem, nato nanos dobro utrdite s prosojnim pudrom.

Postopek ličenja izgleda nekako takole:

  • Na zgornjo veko nanesite senčilo v toplih, nežnih naravnih tonih (npr. zlato, bronasto ali oranžno rjavo). Mi smo v tem primeru uporabili kar bronzer.
  • Vinsko rdeče senčilo smo dodali le na spodnjo veko, pri tem smo notranji kotiček izpustili in ga raje obarvali v svežem, vaniljevem tonu.
  • Za senčenje in poudarek oči smo namesto črne izbrali temno rjavo in na ta način očem dodali mehkobo.
  • Prav tako smo s temno rjavo obarvali tudi trepalnice.
  • Rdeče senčilo se za razliko od prejšnjih sezon letos nosi v kombinaciji z naravnimi, nežnimi toni (npr. s svetlo rjavimi, pastelno oranžnimi, nežno rožnato ...). Zato smo lička in ustnice obarvali v svežem, hladno rožnatem tonu in ustvarili nežen kontrast.
  • Pri izbiri pravega vinsko rdečega senčila bodite pozorni na intenzivne, lahko tudi sijoče obarvane različice marsale in kvalitetne, dolgoobstojne formule.


Preberite še: Najlepše barve las za jesenski čas in Kako nositi temno šminko?

Priporočamo tudi članek: Preprečite pojav motečega maščobnega odseva na obrazu z novo hidro-podlago

Najbolj brano