Popoln jesenski videz z rdečim senčilom

Nova sezona na paleto senčil prinaša zemeljske tone. Preverite, kako je blogerka Nika Veger ustvarila popoln jesenski videz z rdečim senčilom.

Lepota, 29. 9. 2016

Ličenje

Najboljši triki in koraki za nanos

Rdeče senčilo je problematično, ker lahko nekaj ur po nanosu, ko se zlije s kožo, daje vtis utrujenih, bolanih ali vampirskih oči. Kako se temu izogniti? Področje okrog oči najprej očistite vseh nepravilnosti s korektorjem, nato nanos dobro utrdite s prosojnim pudrom.

Postopek ličenja izgleda nekako takole:

  • Na zgornjo veko nanesite senčilo v toplih, nežnih naravnih tonih (npr. zlato, bronasto ali oranžno rjavo). Mi smo v tem primeru uporabili kar bronzer.
  • Vinsko rdeče senčilo smo dodali le na spodnjo veko, pri tem smo notranji kotiček izpustili in ga raje obarvali v svežem, vaniljevem tonu.
  • Za senčenje in poudarek oči smo namesto črne izbrali temno rjavo in na ta način očem dodali mehkobo.
  • Prav tako smo s temno rjavo obarvali tudi trepalnice.
  • Rdeče senčilo se za razliko od prejšnjih sezon letos nosi v kombinaciji z naravnimi, nežnimi toni (npr. s svetlo rjavimi, pastelno oranžnimi, nežno rožnato ...). Zato smo lička in ustnice obarvali v svežem, hladno rožnatem tonu in ustvarili nežen kontrast.
  • Pri izbiri pravega vinsko rdečega senčila bodite pozorni na intenzivne, lahko tudi sijoče obarvane različice marsale in kvalitetne, dolgoobstojne formule.


Preberite še: Najlepše barve las za jesenski čas in Kako nositi temno šminko?

Priporočamo tudi članek: Preprečite pojav motečega maščobnega odseva na obrazu z novo hidro-podlago

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri