Polsuha in polsijoča tekstura las

Športnoelegantna pričeska je bila deležna velike pozornosti tako na modnih brveh kot tudi na ulicah. Pričeska, katere glavni adut je polsuha in polsijoča tekstura, vas lahko popelje vse od jutranje kave do kosila in se še vedno izkaže za zmagovalno odločitev tudi na vašem popoldanskem poslovnem sestanku.

Lepota, 26. 11. 2014
Polsuha in polsijoča tekstura las - Foto: Imaxtree, promo

Kako do prave teksture ...

Ta stil najbolje deluje na preprosto oblikovanih laseh. Če so vaši lasje kodrasti ali povsem gladki, jih predhodno obdelajte z izdelki za boljšo teksturo, kot je Surf spray, Bumble and bumble, ali Kérastase, V.I.P, Volume in powder, puder v spreju z učinkom tupiranja.

Victoria Beckham

Končni cilj in navdih za pričesko ni bil sprememba, ampak le izboljšanje. Na modni brvi se je omenjena želja uresničila s športnim, nizko spetim čopom z razmršeno prečko, ki precej resni, formalni kolekciji doda preprostost. Frizer in avtor pričeske Guido Palau svetuje, da na konicah las uporabite izdelke za videz lahkotnih las sijočega videza, medtem ko ob korenu las uporabite izdelke za večjo zračnost oziroma suho teksturo.

Stilistka Thakoona,

Odile Gilbert, z nami deli lekcijo o nanašanju izdelkov. »Ustvarjanje pričesk je kot kuhanje. Med procesom dodajaš sestavine, malo po malem, in ustvarjaš ravnovesje okusov.« Da bi dosegla želeni videz, je Odile nanesla Kérastasejev Lift Vertige Root, Uplifting Gel, pri koreninah las, Touche Perfection, Replenshing Balm, pa ob robu lasišča. Tako je dosegla videz, kot bi dekle ravnokar prišlo iz telovadnice, vendar je še vedno videti glamurozno.

Prevedla: Manca Pogačar

Najbolj brano