Poglejte, kakšen je jutranji lepotni ritual slovenske igralke Ajde Smrekar!

Iz zrcala igralke odseva preprosto in naravno.

Lepota, 13. 1. 2018
Poglejte, kakšen je jutranji lepotni ritual slovenske igralke Ajde Smrekar! - Foto: Helena Kermelj

Najboljši lepotni trik, ki ste se ga naučili v gledališki maski?

Najboljši trik sem se naučila na snemanjih Ene žlahtne štorije, ko sem prihajala zjutraj 4.55 v masko. Dve kuhinjski žlici, ohlajeni v zamrzovalniku, položiš za nekaj minut na zabuhle, utrujene oči in podočnjake. Očke se zbudijo in spet se lahko prepoznaš v ogledalu. nasmeh

Na katera dva lepotna izdelka prisegate?

Nelipot basic, popolnoma naravna in ročno zmešana dezodorantna krema, primerna za občutljivo kožo, ki zadrži vse neprijetne vonje in učinkuje do večera. Po navadi jo naročim kar prek spleta na nelipot.si, zdaj pa sem opazila, da se jo dobi tudi v megamarketih Interspar. Zaradi dela so precej obremenjeni tudi moji lasje, ki so že po strukturi tanjši in kodrasti, in zato še toliko bolj nagnjeni k temu, da so hitro izsušeni. Zato prisegam na izdelke LiteRAM, ki mi negujejo in zaščitijo lase. S terapijami LiteRAM mi v salonu lase napolnijo s keratinom, lasje pa so prožni, čvrsti, gladki, močnejši, debelejši in zaščiteni.

Kaj vse bi bili na področju lepote pripravljeni storiti v imenu filmske vloge?

Nimam omejitev, dokler ne gre za umetne posege v moje telo. Za vlogo lahko tudi shujšam, še rajši pa se zredim. nasmeh 

Kakšen je vaš jutranji lepotni ritual?

Hiter in učinkovit. Budilka zvoni do zadnjega dremeža, vstanem, si umijem zobe in skočim pod tuš. Ne pijem kave, pripravim pa si sadni čaj v termovki, ki ga spijem po poti v teater.

Čaj

Imate kakšno posebno nego za kožo, glede na to, da je pogosto izpostavljena ličilom?

Kožo negujem tako, da jo v prostem času čim manj obremenjujem. Zelo je pomembno, da po koncu snemanj in predstav ličila temeljito odstranim in obraz dobro nahranim z vlažilno kremo. V jesenskih in zimskih mesecih je koža bolj občutljiva in suha, zato je karitejevo maslo kot nalašč za moj obraz.

Ste v prostem času radi naličeni?

Ne. Narava mojega dela pogosto zahteva velike količine ličil tako na odru kot pred kamero. Koža pogosto občuti posledice pretežkega ličenja, zato se zasebno skoraj ne ličim, saj želim, da počiva. Veliko več dam na nego kože kot ličila.

Preberite še: "Malce drugačen modni zaplet" (piše modna urednica Petra Windschnurer) in Znaki, ki kažejo na to, da morate zamenjati svojo kozmetiko

Priporočamo tudi: Moški pravijo, da je ta del ženskega telesa daleč najbolj privlačen!

Najbolj brano