Podaljšane trepalnice kot nikoli poprej!

Prekršite vse zakone dolžine z novo Illegal Lenght maskaro! Illegal Lenght maskara je pravo odkritje, saj se ponaša z edinstvenimi 4-mm črnimi vlakni, ki kot podaljški vidno podaljšajo vaše trepalnice.

Promocijsko sporočilo, 28. 5. 2012
Podaljšane trepalnice kot nikoli poprej! - Foto: Arhiv proizvajalca

Skrivnost, ki se skriva za maskaro Illegal Length?

Kadar govorimo o trepalnicah, veliko žensk meni, da so njihove trepalnice prekratke.

Zato smo pri Maybelline New York izjemno ponosni, da lahko ponudimo odgovor na to veliko potrebo žensk.

Predstavljamo revolucionarno Illegal Length maskaro, ki bo prekršila vse zakone dolžine trepalnic z najdaljšimi vlakni za njihovo podaljšanje!

Poleg inovativne formule je tu še inovacija v ščetki.

Fiber Fix ščetka s šestimi robovi bo omogočila popoln nanos vlaken za podaljšanje in ujela prav vsako trepalnico ter na očeh poudarila prav to, kar si ženske želimo: 'ilegalno' dolge trepalnice!

Trepalnice, ki niso bile še nikoli tako dolge!

Jean-Louis Gueret - mojster za krtačke

Jean-Louis Gueret je v svetu lepote poznan kot "mojstra za krtačke". Med posebnim srečanjem je o svoji zadnji stvaritvi povedal:

V svetu lepote ste povsod znani kot »mojster za krtačke«, mož, ki stoji za stotinami patentov, ter resnični strokovnjak za maskare. Kako se je vaša pot začela?

Začelo se je leta 1986, ko sem izumil precej pametno krtačko, ki je izpolnjevala svoje obljube.

Vemo, da ste skrivno orožje Maybellina in je težko priti do vas. Zakaj so lahko vaše krtačke tako nove in inovativne na trgu, ki je očitno prenasičen?

Delam konceptualno, sem 5 let pred znamko. Maybelline je še vedno vodilna znamka na trgu, kar zadeva kakovost in resnično učinkovitost!

Ženske, ki želijo dolge trepalnice, se razlikujejo od tistih, ki želijo večji volumen. Zakaj je krtačka maskare Illegal Length tako posebna?

Ta krtačka je zgrajena kot inovativni stolp (predstavljajte si zvit trikotni nebotičnik) s 6 trikotnimi površinami, ki predstavljajo podaljšek krtačke in tako prečno linijo, ki popolnoma počeše trepalnice za popoln nanos vlaken.

Več na Maybelline.

 

Najbolj brano