Kako si kar sedemkrat bolj učinkovito umijemo zobe?

Ste poskusili vse - ščetko, nitko, ustno vodo, pa imate še vedno občutek, da zobje niso dovolj temeljito umiti? Preizkusite to metodo!

Kako si kar sedemkrat bolj učinkovito umijemo zobe? - Foto: Philips

Lep, zdrav in bleščeč nasmeh je naš najlepši okras. Hkrati je temeljito ščetkanje zob izjemnega pomena, da ohranimo lepe in zdrave zobe čim dlje v starost ter da imamo čim manj bolečih izkušenj pri zobozdravniku. Strokovnjaki na tem področju so si enotni, da zgolj običajna zobna ščetka ni dovolj za temeljito čiščenje zob. Številni zato v vsakodnevno rutino umivanja zob vključujejo tudi različne druge pripomočke, kot so zobna nitka, ustna voda in drugi. Kaj pa če bi lahko ta problem rešili z eno samo kakovostno napravico, ki je hkrati tudi zelo trendna?

S sonično tehnologijo nad najbolj težko dostopne predele

Uredništvo Elle vam zelo priporoča Philipsovo izjemno učinkovito električno zobno ščetko Sonicare DiamondClean, ki z edinstveno sonično tehnologijo zobe in dlesni čisti nežno, a hkrati učinkovito. Po prvem ščetkanju z električno ščetko Sonicare imamo občutek, kot da smo si prvič zares temeljito umili zobe! 

Ščetka z 31.000 vibracijami na minuto zobno pasto spreminja v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerja v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer je navadno največ bakterij. S tem ščetka doseže tudi težko dostopne predele ter hkrati nežno masira dlesni in tako stimulira prekrvitev.

Zobna ščetka Sonicare DiamondClean ima tudi številne druge izjemne lastnosti:

  • Gre za dizajnersko dodelano ščetko, ki je na voljo v štirih barvah, prejela je tudi prestižno dizajnersko nagrado Red dot v kategoriji »best of the best« in »highest design quality«.
  • Gre za ščetko, ki so jo največkrat priporočeili strokovnjaki oz. zobozdravniki.
  • Pomaga ljudem z vnetimi dlesnimi, v 14 dneh pomaga ali olajša problematične predele (dlesni, belina itn.), v 1 tednu pobeli zobe.
  • Zmore 31.000 gibov na minuto.
  • Prejmeš jo v priročnem etuiju, ki deluje zelo trendno, kadar potuješ.
  • Ščetka se polni brezžično.

Sonicare

Ščetka Sonicare DiamondClean od letošnjega poletja žari v štirih barvah: v klasični beli in elegantni črni, ki z minimalizmom prinašata pridih brezčasnosti, nežni rožnati, ki k vsakodnevni ustni negi prinaša ljubkost, ter močni barvi ametista (vijoličasta) za prefinjeno eleganco.

5 načinov ščetkanja

Električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean, ki je zaradi dokazanih učinkov čiščenja zob in dlesni med zobozdravniki po svetu najbolj priporočena, omogoča pet načinov ščetkanja, ki jih lahko izberemo glede na trenutne potrebe in priporočila zobnih specialistov:

funkcija Clean je standarden način ščetkanja, ki zagotavlja popolno čistočo ustne votline;

funkcija White odstranjuje površinske madeže in naredi zobe bolj bele;

funkcija Polish poskrbi za lepši sijaj zob;

funkcija Gum Care skrbi za prekrvavitev dlesni in jih tudi nežno masira;

funkcija Sensitive pa je izredno nežen način ščetkanja, primeren za bolj občutljive zobe in dlesni.

Med navedenimi načini preprosto preklapljamo s pritiskom na gumb na ščetki. S časovnikom, ki med delovanjem zavibrira vsakih 30 sekund, nas ščetka opomni, da preidemo na naslednjega izmed štirih delov zob in jih resnično temeljito očistimo.

Ščetka Sonicare DiamondClean je idealna za novodobni življenjski slog, saj je v priročni potovalni torbici varno shranjena tudi med potjo, hkrati pa jo prek nje tudi polnimo, lahko celo prek USB-priključka. Ščetka z enim polnjenjem zdrži okoli tri tedne.

Ščetke Philips Sonicare DiamondClean so na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 204,99 EUR (bela) in 209,99 EUR (črna, roza in barva ametista).

Več informacij na:

Philips.si: Ustna Higiena Sonicare

facebook.com/philips.slovenija

Najbolj brano