Oblikujte si telo s pomočjo Mandlja

Po izjemnem uspehu, ki ga je Mandljev kremni gel za lepo postavo dosegel v letu 2012, je L'OCCITANE sofisticirano negovalno formulo sedaj obogatil še z naprednim patentiranim kompleksom z izvlečkoma iz popkov mandljevca in popkov vrtnice.

Promocijsko sporočilo, 27. 3. 2013
Oblikujte si telo s pomočjo Mandlja - Foto: Promocijsko gradivo

Masažni gel s svežo in topljivo sestavo, bogat s koncentriranimi naravnimi aktivnimi sestavinami, je bil zasnovan, da vam pomaga vidno izboljšati obliko vašega telesa in spodbuja njegovo čvrstost. Ko boste odkrili učinkovitost novega kremnega gela, boste komaj dočakali poletje, ko boste svojo popolno silhueto ponosno postavili na ogled ...

Koncentrirano mandljevo mleko

Svilnato gladka in prefinjeno odišavljena krema za telo, obogatena z mandljevim mlekom in oljem, hrani in mehča kožo. Mešanica silicija in mandljevih proteinov, ki so podobni kožnemu kolagenu, obnavlja kožno podporno tkivo in ga učvrščuje ter deluje proti ohlapnosti kože. Koža je nemudoma bolj čvrsta, prožna ter satenasto mehka in odišavljena s čudovito, svežo dišavo.

Mandljev vsakodnevni piling gel za prhanje

Nežen piling s teksturo želeja, obogaten z očiščevalnimi delci zdrobljenih mandljevih luščin, kožo naredi mehko in gladko ter jo kar najbolje pripravi na nadaljnjo nego z vašo kremo za telo.

Mandljeva krema za mehke roke

Krema za roke, obogatena z mandljevim mlekom in mandljevimi proteini, takoj navlaži in polepša kožo rok ter jo odišavi s prefinjeno dišavo cvetov mandljevca.

Mandljeva krema za stopala

Nežna in prijetno topljiva krema za stopala, obogatena z mehčalnim mandljevim mlekom in oljem, hranilnim karitejevim maslom ter očiščevalnim in osvežilnim eteričnim oljem poprove mete, učinkovito nahrani suho kožo stopal ter jim daje takojšnje udobje in prijeten občutek svežine.

Izdelkov plus: pudrast zaključek, ki omogoča, da si lahko vaše najljubše poletne sandale nadenete takoj po uporabi kreme!

Najbolj brano