Skrivnosti strokovnjakov: skrb za barvane lase

Vse poznamo tisti imeniten občutek, ko pridemo iz salona s čudovito pobarvanimi in sijočimi lasmi; a v nas se vedno prebudi vprašanje: kako čim dlje ohraniti prekrasno & novo barvo las?

Promocijsko sporočilo, 15. 4. 2011
Skrivnosti strokovnjakov: skrb za barvane lase

Dobra novica :)

Ni nam potrebno skrbeti za prezgodnje bledenje vaših las. Zanašajoč se na več kot 130 let strasti in strokovnega znanja na področju strokovne nege las, je WELLA zbrala vse potrebno, da našim lasem za dalj časa omogoči živahen in bleščeč videz. Za svetlečo in intenzivno barvo pa tako ali tako potrebujemo dve stvari: izvrstnega frizerja ter profesionalne izdelke. Slednji so zasnovani in namenjeni le za nego barvanih las.

Lase moramo zaščititi.

Da bi čim dalj časa ohranili rezultate barvanja, morate vaše lase zaščititi pred nekaterimi okoljskimi dejavniki, ki lahko poškodujejo barvane lase.

Govorimo predvsem o sončnih žarkih, vetru in morju, ki lahko vplivajo na to, kako hitro bo barva naših las pričela bledeti. Prav tako je koristna informacija, da barvani lasje začnejo vedno bledeti na konicah – in to bo naši barvi odvzelo intenzivnost.

Ko izbiramo izdelke,

se moramo običajno soočiti z mnogimi izzivi: kako najti nekaj kar učinkuje in nekaj, kar lahko uprabljamo doma?!

Wella nas spoštuje in za nas ustvarja.

Wella je vedno spoštovala in razumela pričakovanja svojih uporabnikov  z vidika kakovosti, uporabnosti in cenovne dostopnosti.

Sedaj je le za nas ustvarjena nova kolekcija Welle Pro Series. Stilisti ter strokovnjaki so združili izkušnje, znanje in strast in tako je nastala kolekcija, ki bo le za nas pričarala tisto kar si želimo - občutek salona kar v domači kopalnici. Mjau!

Naredite največ kar lahko - Wella Pro Series

Šamponi in balzami za barvane lase so na voljo v trgovinah po prijaznih in dostopnih cenah. Pobrskajte!

Zakaj nam je tako všeč?

Ker šampon za barvane lase pomaga pri zaščiti vaših barvanih las, ki so potem sijoči in žareči. Balzam za barvane lase navlaži in pomaga ščititi barvane lase pred poškodbami barvanja, česanja in oblikovanja las.

Beljeni ali posvetljeni lasje?

Če so vaši lasje beljeni ali drugače posvetljeni, so verjetno bolj suhi in bo zato potrebno več balzama za lase. Ni problema, če imate pri roki Wella Pro Series šampon in balzam za obnovo las.

Sedaj lahko razvajate svoje barvane lase, uživate v občutku svežine salona in kadarkoli presenetite s sijočimi in žarečimi barvami!

Video: skrivnosti

Ne nazadnje, slike lahko včasih povedo več kot besede. Wella je za vas ustvarila kratek video posnetek, ki zajema skrivnosti strokovne nege barvanih las. Oglejte si in ga delite s prijatelji!

Najbolj brano