Priljubljena tehnika barvanja las v Hollywoodu za ženske nad 40 let: Babylights dajejo učinek naravno posvetljenih las na soncu

Se pri 40-ih letih odločate za svež videz svojih las? Izberite svetle odtenke, saj vas ti lahko pomladijo in osvežijo. 

Priljubljena tehnika barvanja las v Hollywoodu za ženske nad 40 let: Babylights dajejo učinek naravno posvetljenih las na soncu - Foto: Instagram

Ne glede na to, kako pomembno je zaščititi svoje lase v bolj sončnih mesecih, nam je vsem všeč učinek naravno posvetljenih pramenov na soncu in občutek dopusta ob morja, ki nas še dolgo spremlja v laseh…

Dobra novica je, da za tak videz ni treba čakati na poletje, ampak da ga je mogoče doseči v frizerskem salonu, še boljša novica pa je, da ta način izvlečka pramenov zmanjša odhod k frizerju za osvežitev barve, ker izgleda zelo naravno in se zlije z našo osnovno barvo las.

Ne spreglejte:

Tehnika, znana kot babylights, je priljubljena v Hollywoodu, njene glavne predstavnice pa so zvezdnice nad 40 let: Jennifer Lopez, Jennifer Aniston in Reese Witherspoon. Tako kot večno priljubljen "no make up look", babylights ustvarijo učinek, da s svojimi lasmi pravzaprav ne naredite nič posebnega, videti ste le, kot da ste se ravno vrnili s plaže, sonce pa je na vaših laseh pustil čudovit pečat - nežne in čudovite pramene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Babylights so izredno tanki prameni, precej tanjše od klasičnih pramenov, ki prepletajo lase, ustvarjajo učinek naravnega sijaja ter vizualno dajejo lasem dimenzijo in volumen.

Justin Anderson, frizer znanih osebnosti, kot sta Margot Robbie in Gwyneth Paltrow, za britanski Vogue razkriva, da je treba, da bi lasje izgledali naravno in bujno, ustvariti pravo mero temnejših in svetlejših pramenov. Babylights so tanjši prameni, kar pomeni, da lasje dodajo različne tone in vsak ima možnost, da zasije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Poleg očitnih prednosti, ki jih ima ta tehnika pramenov za volumen in živahnost las, poudari tudi poteze obraza in oči, ker so svetlejši prameni nežno postavljeni ob obraz.

Tehniko je mogoče prilagoditi glede na barvo in teksturo las: tanki prameni bodo bolje poudarili posamezne kodre v kodrastih ali valovitih laseh. Po drugi strani pa lahko temni, ravni lasje izgledajo kot večdimenzionalni rjavi, če skozi lase dodamo tanke babylight pramene, kot jih ima Olivia Palermo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Fotografije: Instagram/@reesewitherspoon

Preberite še: Nepričakovane koristi jabolka: To sadje ni koristno le za vaše zdravje, pač pa tudi za vašo...

Priporočamo tudi: Nicole Kidman se je poslovila od svojih kodrov: Z novo, kratko fantovsko pričesko je skoraj neprepoznavna

Najbolj brano