Osem cvetočih ...

… lepotnih novosti. Izberite najlepše dišave, negovalne izdelke, lake za nohte in nadvse pomladno razpoloženo dekorativno kozmetiko.

Osem cvetočih ... - Foto: Tadej Windschnurer in promocijsko gradivo

1

Očarljiva priročna kolekcija, posvečena vsem dišavam Bulgari za ženske, je to pomlad preoblečena v sedem drobnih oblikovalsko dovršenih stekleničk, ki spominjajo na klasični Bulgarijev prstan Cabochon. Posamezna dišava iz kolekcije The Jewel Charms Collection, 25 ml, 42 €.

2

Rodila se je Sublimage La Crème, Chanel. Luksuzna krema za nego zrele kože je obogatena z najbolj učinkovitim izvlečkom Vanillia planifolia. Ta poskrbi za izredno obnovitev podkožja, absolutno svežino in mladostni sijaj. 274,99 €.

3

Večbarvni kompaktni puder Blossoms essence vam bo s svilnato teksturo in nežnim sijajem pričaral naravno polt in pravo pomladno vzdušje. 3,49 €.

4

Nova revolucionarna O. P. I. tekstura lakov za nohte, ki jim priskrbi polprozoren sorbetni sijoč videz, bo premierno predstavljena v pomladno-poletni kolekciji Teksas, ki vključuje dvanajst modnih odtenkov. 13 €.

5

Del Collistarjeve pomladne kolekcije Italian look slavi tudi večni šik videz v naravnih barvnih odtenkih. Začinjen s sijočim, bisernim učinkom bo kot nalašč za dneve, obsijane s soncem. Senčilo Wet & Dry, št. Chic, 30,08 €, bleščilo za ustnice Gloss Design, 18,91 €.

6

La Prairie je prvi, ki je uporabil platino na lepotnem področju in s tem dosegel povsem novo dimenzijo razkošja in učinkovitosti. Zdaj je pomlajevalna moč te dragocene kovine na voljo tudi za nego nežnega predela okoli oči. Cellular Eye Cream Platinum Rare, 20 ml, 280 €.

7

Pomladna kolekcija Ultra Lavande Lancôme slavi svobodo in povezanost z naravo, značilno za obdobje sedemdesetih. Vse to pooseblja tudi čudovito mineralno rdečilo za lica Butterflies Fever. 49 €.

8

Svojo posodobitev in osvežitev je doživela tudi kultna dišava YSL Opium. Nove začimbe, malce svežine, topel aristokratski lesen značaj in nova modno dovršena embalaža so srce novega vonja Belle d'Opium, 50 ml, 72 €.

Najbolj brano