Nov kozmetični hit: Krema s polžjo slino

Ste vedeli, da polžja slina velja v svetu za eno najučinkovitejših kozmetičnih sestavin? Obogatena je namreč s kolagenom, hialuronsko kislino, elastanom, antioksidanti in vitamini, s katerimi postaja učinkovito sredstvo za celjenje ran, brisanje gub in pigmentnih madežev.

Nov kozmetični hit: Krema s polžjo slino

Prva oddaja Štartaj, Slovenija! je v nedeljo postregla z zgodbo, ki jo piše družina iz Štajerske: zakonca Leon in Milena ter sin Aljaž postavljajo nov mejnik in konkurenco v družini slovenskih kozmetičnih izdelkov.

NOV KOZMETIČNI HIT: KREMA S POLŽJO SLINO

Krema Noela z rekordnim deležem polžje sline – 40 % – je plod vsakodnevnega truda, ki se je pričelo z negovanjem lastnih nepravilnosti na koži in odkrivanjem kreminih zdravilnih učinkov. Naravni pogoji, kjer danes gojijo polže, so tako rekoč popolni. Na njihovi domači farmi je ob jutrih in večerih izjemna vlaga, kar pa je najpomembnejša stvar, ki jo polži potrebujejo za nemoteno rast in življenje. In kar je najbolj zanimivo: slino pridobivajo z iznajdljivo idejo, prijazno do živali: »Polža žgrečkamo tako dolgo dokler od njega ne dobimo sline,« povedo. In ker je slina pobrana ročno, je kvaliteta izdelka na najvišjem nivoju. Priporočamo!

Najbolj brano