Nega kože ob koncu poletja

Nega kože ob koncu poletja

VICHY
Vlažilna maska za obraz Aqualia Thermal

Lahka kremna maska s prijetno teksturo in barvo bo kožo intenzivno vlažila in pomirjala 24 ur na dan ter ji vrnila polnost.
13,99 EUR

JERICHO
Črno blato Mrtvega morja za oblogo telesa

Je mešanica mineralov Mrtvega morja in pomembnih organskih elementov. Vsi delujejo terapevtsko na dušo in telo. Uporaba črnega blata zagotavlja velike fiziološke in biološke koristi, kot so absorbiranje nečistoč iz kože, preprečitev nastanka celulita, zmehčanje in izboljšanje teksture kože, zmanjšanje napetosti v mišicah.
13,88 EUR

LA PRAIRIE
Cellular Eye Cream Platinum Rare

Učinkovita proti znakom staranja, temnim kolobarjem ter pomaga pri pomanjkanju ravnovesja. Čudovito preoblikuje območje okoli oči, ga svetli, učvrsti in upočasnjuje proces staranja.
280 EUR

L'OCCITANE
Krema za stopala s karitejevim maslom

Odlikuje jo popoln recept za olajšanje in dobro počutje ter lepa in negovana stopala.
20 EUR

MELVITA
Organska krema za oblikovanje postave

Odlikuje jo visoka vsebnost priznanih aktivnih sestavin, ki učinkovito delujejo proti celulitu, saj pomagajo odvajati odvečno maščobo in zmanjšujejo maščobne blazinice. Naravni izvlečki spodbujajo medcelično izmenjavo in cirkulacijo, tako da izboljšajo drenažo maščobnega tkiva in preprečujejo zastajanje vode. Eterična olja, ki razstrupljajo in krepijo, še dodatno gladijo in krepijo kožo ter povečajo njeno prožnost in čvrstost.
29,90 EUR

FEEL JOY AROMATHERAPY
Maslo Joy

V celoti je narejeno iz eksotičnega mangovega masla. Vsebuje veliko vitaminov in neverjetno mehčalno ter vlažilno učinkuje na kožo. Najbolj priporočljiva je uporaba za suho kožo, za zmanjšanje brazgotin, strij in celulita, primerno je tudi za občutljivo in razdraženo kožo, nagnjeno k alergijam, ter za dehidrirano kožo.
25 EUR

Najbolj brano