Navdušuje nas: Ženstvena Huawei pametna ura s Swarovski kristalčki

Pametna ura, ki sije in se svetlika, povrhu vsega pa ponuja izjemno inovativne funkcije? Nemogoče je mogoče. Pametna ura Huawei lady watch te bo popolnoma zasvojila - v modnem in fukcionalnem smislu.

Po uspešnem lansiranju najboljše pametne ure leta 2015 Huaweijeve nove različice ur ciljajo na ženske, sijejo in se svetlikajo.

Kar 68 kristalov Swarovski 

Lani izdanim in odlično sprejetim različicam pametne ure Classic, Active in Elite se pridružujeta Jewel in Elegant. Imata 68 kristalov Swarovski Zirconia, posipanih okoli z rozastim zlatom pozlačenega okvirja. Vsak meri 1,5 mm in se svetlika ter sije kot nobena druga pametna ura, ki je trenutno na tržišču.

Bolj zadržana je različica Elegant, ki ima učinek narezanega vzorca okoli okvirja, prevlečenega z rozastim zlatom.

Čudovito ju dopolnjujeta dva paščka iz italijanskega usnja, ki sta na voljo v biserno beli in safirno modri barvi. Tako različica HUAWEI WATCH Jewel kot tudi Elegant imata prednaloženih 40 različnih kožic za številčnico, kot pri izvirnem modelu. Poleg njih pa je še 10 ekskluzivnih ženstvenih dizajnov.

Čudovita sinergija mode in tehnologije

Jewel in Elegant imata enake tehnične podatke kot izvirni Huawei Watch, ki velja za najboljšega v svojem razredu. Njun klasični dizajn se opira na švicarske izdelovalce in se lahko pohvali s safirnim kristalom, odpornim na praske (najljubša izbira švicarskih znamk visokega razreda), ki prekriva njuni krožni 44 mm številčnici. Hladno kovano nerjaveče jeklo, pozlačeno z rozastim zlatom, priča o njuni trpežnosti.

Kaj vse Huawei Watch zmore?

Poganja ju Android Wear™ in sta združljivi s sistemom Android in iOS ter zmožni prikazovanja obvestil o klicih, sporočilih in elektronski pošti. Ura se s tehnologijo Bluetooth zna povezati z brezžičnimi slušalkami, tako da omogoča poslušanje glasbe med telovadenjem – tudi brez telefona. Ker je z glasovnimi ukazi moč upravljati z glasbo in navigacijo, je popolna naprava za tek. Merilec srčnega utripa je natančen, senzor gibanja pa sledi dejavnostim, kot so hoja, tek in planinarjenje.

To je vrhunska ura, ki jo navdihuje klasičen dizajn in resnično uteleša točko, na kateri se srečata moda in tehnologija.

Najbolj brano