High-tech nega v high-tech svetu

Koža morda ne bo pozabila, a ji sedaj lahko pomagamo, da oprosti vidnim škodljivim učinkom sonca, stresa in onesnaženosti.

High-tech nega v high-tech svetu - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Danes se kot rešitev smatra obisk dermatološke ordinacije in ciljan laserski poseg - ki pa nosi nalepko z zelo visoko ceno, katero marsikdo ni pripravljen plačati.

Predstavljamo Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, najbolj inovativen 3-v-1 serum proti staranju kože, ki vsebuje najnaprednejše, patentirane tehnologije.

Ta koktejl encimov, peptiov in antioksidantov deluje skupaj z naravnim ciklusom obnove kože in se bori proti obstoječim linijam in gubam, hkrati pa vidno popravlja in preprečuje nastanek novih poškodb, ki jih povzročajo UV čarki.

Beseda strokovnjaka

"Od trenutka, ko je bilo dokazano, da je Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector varen in zelo učinkovit tudi na občutljivi, k nastanjanju gubic nagnjeni koži okoli oči, je formula še posebej primerna za vse, ki so se jim šele začele pojavljati gubice okoli oči ali jih že imajo oz. za vse, ki želijo preprečiti njihov nastanek."

(Dr. Tom Mammonem Executive director Clinique Research Development Worldwide)

Najbolj brano