Poznate skrivnost lepega in zdravega nasmeha?

Lep in zdrav nasmeh je nekaj, kar vsi takoj opazijo in vam lahko odpre marsikatera vrata, tako v poslovnem, kot tudi v zasebnem svetu. In čeprav je marsikdo prepričan, da pri čiščenju zob ni neke velike znanosti in da je za popolno ustno higieno in lep nasmeh dovolj že petminutno drgnjenje zob z običajno zobno ščetko dvakrat na dan, žal temu ni tako. V nadaljevanju vam zato razkrivamo, kako do lepega in zdravega nasmeha ter popolne ustne higiene.

Promocijsko sporočilo, 21. 12. 2017
Poznate skrivnost lepega in zdravega nasmeha? - Foto: Shutterstock

Čeprav se čisčenja zob učimo že od zgodnjega otroštva, pa pravilno čiščenje zob ni nekaj tako samoumevnega, kot bi si na prvo žogo lahko mislili. Največkrat ljudje ustni higieni namreč ne namenjajo dovolj časa, nekaterim težavnim predelom ne posvečajo dovolj pozornosti, nekateri pa v želji, da bi kar se da dobro poskrbeli za svoje zobe, preveč pritiskajo in drgnejo ter tako škodujejo dlesnim in zobni sklenini.

Pametna zobna ščetka, ki nadušuje z dizajnom

Vse te težave lahko odpravite z eno samo napravo. Za lep in zdrav nasmeh namreč lahko učinkovito poskrbite z najnovejšo Philipsovo pametno zobno ščetko Sonicare DiamondClean Smart. Že po prvem ščetkanju boste namreč dobili občutek, kot da ste si prvič zares temeljito umili zobe in občutili, kako gladki so vaši zobje, brezplačna aplikacija na vaši pametni napravi pa vas bo opozorila, če ste morda izpustili kakšno mesto.

DiamondClean Smart

Nove pametne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart so na voljo v sivi, črni in beli barvi. Tako lahko tudi pri ščetkanju zob izrazite svoj osebni stil. Ščetka, ki je prilagojena sodobnemu življenjskemu slogu, je za svoj dizajn prejela tudi prestižno oblikovalsko nagradno Red dot. Modelu v sivi barvi so priloženi štirje različni nastavki, vključno s strgalom za jezik, ter praktični elegantni etui, prek katerega ga lahko polnite celo prek priključka USB. Ponuja 5 načinov čiščenja ustne votline, medtem ko pametni ščetki v beli in črni barvi ponujata 4 nastavitve. Vsem trem modelom je priložen stilski stekleni kozarcek za polnjenje baterije, ki hkrati služi kot kozarec za izplakovanje. Z enim polnjenjem baterije pa ščetko lahko uporabljate tri tedne.

Sonicare DiamondClean Smart

Zakaj je to najboljša izbira za popolno ustno higieno?

Najnovejšo Philipsovo zobno ščetko odlikuje tehnologija Sonicare, ki jo priporočajo zobozdravniki po vsem svetu. Močne sonične vibracije tehnologije Sonicare zobno pasto spenijo v mehurčke, jih potisnejo globoko med zobe in ob dlesni ter tako uspešno odstranjujejo zobne obloge. Kar 62.000 potez ščetke na minuto nežno, a učinkovito očisti vaše zobe.

Ščetko Sonicare DiamondClean Smart lahko preko tehnologije Bluetooth povežete tudi z aplikacijo Philips Sonicare na vašem pametnem telefonu in ta vam v realnem času prikazuje potek ščetkanja ter vam svetuje, kako ga izboljšati. S pomočjo funkcije TouchUp vas opomni tudi, če med ščetkanjem zgrešite kakšno mesto. Določene težavne predele lahko v aplikaciji posebej označite, da vas ta vsakodnevno sproti opomni, katerim predelom morate posvetiti več pozornosti.

Sonicare DiamondClean Smart

Zakaj je sonicare Diamondclean Smart veliko učinkovitejša od običajne ščetke?

  • Odstrani do 10-krat več zobnih oblog.
  • Pomaga do bolj zdravih dlesni že v 2 tednih.
  • Odstrani do 100 % več madežev v 3 dneh.
  • Poskrbi za dolgotrajno svež zadah.
  • V 2-minutnem čiščenju opravi 62.000 potez, za kar bi z običajno ščetko potrebovali ves mesec.

Najbolj brano