Dehteča in negovalna jesen

Po čem bomo dišale in s čim se bomo negovale.

Dehteča in negovalna jesen

Calvin Klein
Forbidden Euphoria

Skrivnostno prefinjena, nedolžno zapeljiva, zaželena, vendar prepovedana ... Samozavestna, izbrana, poželjiva, mlajša različica značilne dišave Euphoria, ki ponuja moderen, svež, seksi videz s skrivnostnim preobratom.
50 ml, 68,67 EUR

Melvita
Rastlinska negovalna olja.

Povsem čista in naravna, so večinoma oljni macerati ali visokokakovostna olja, pridobljena s prvim hladnim stiskanjem skrbno izbranih semen, plodov ali korenin. Ne vsebujejo umetnih barvil ali dišav ter so večinoma zaščitena (pred oksidacijo) z naravnim vitaminom E. Uporabljajo se lahko samostojno ali v kombinaciji z drugimi izdelki za nego kože. Te starodavne lepotilne eliksirje lahko zaradi njihove vsestranskosti uporabljamo za nego obraza, telesa in las.

Lush
Milo Lady Catrina

… je jedkanica mehiškega slikarja Joseja Guadalupeja Posade, narejena na začetku 20. stoletja kot parodija na pretenciozne in velepomembne bogataše, ki so prav tako umrljivi kot navadni smrtniki. Od takrat je postala slika Lady Catrine simbol dneva mrtvih. Nosila je seveda velike barvne klobuke! Milo z mikavnim vonjem po osvežilnih sadnih bombončkih in sveže narezani limeti poleg nerolijevega olja vsebuje tudi organski nektar agave, ki kožo mehča in jo vrne nazaj v življenje.
6,50 EUR

Oriflame
Oasis

Oriflame predstavlja kolekcijo Oasis v barvah zemlje. Kolekcija vsebuje črtalo za oči, dva odtenka šminke ter dva odtenka laka za nohte. Najpomembnejše je, da s toplimi zemeljskimi barvami poudarite oči z eksotično intenzivnostjo. Ključ do najboljšega učinka je v raznolikih metodah nanašanja črtala kajal.
Lak za nohte, 5,99 EUR, črtalo za oči, 6,49 EUR, šminka, 7,99, EUR

Artdeco
kolekcija jesen/zima 2011

se spogleduje s kombinacijo elegance in drznosti. Toni so močni, spominjajo na jesenske sadeže, zrelo višnjo, kostanj, suho listje. Nova paleta senčil za oči se preliva od svetlo peščene, prek čokoladne in modre do petrolejsko zelene. Ustnice so naličene močnejšem bordo ali vijoličastem odtenku. Nohti so lahko v peščeni barvi, bordo vijoličasti ali koralni. Polt je zasenčena v temnejšem odtenku, trepalnice in obrvi so poudarjene.

Najbolj brano