Zbogom, kodri! Nicole Kidman je imela neverjetno lepotno preobrazbo

29. 7. 2021
Zbogom, kodri! Nicole Kidman je imela neverjetno lepotno preobrazbo (foto: Profimedia)
Profimedia

Bujne kodre je zamenjala deška pričeska.

Divji kodri Nicole Kidman so njen zaščitni znak, odkar se je pred približno tridesetimi leti pojavila v trilerju Dead Calm (1989). Igralka je postala ena najboljših igralk svoje generacije in se prebila skozi nešteto različnih vlog, od kurtizane Montmartre (Moulin Rouge) do učiteljice (Beguiled), pa vse do skrivnostnepsihiatrinje (The Undoing). In vedno z očarljivimi, bujnimi kodri in brezhibnim slogom.

Zdaj je igralka razkrila dramatično lepotno preobrazbo, tako imenovano volčjo frizura, ki je trenutno izjemno priljubljen trend. Gre za snemanje nove serije Roar in pričeska nas je za trenutek spomnila na tisto iz leta 2004, ko je igralka tudi nosila kratko pričesko za film Birth. Nicole je na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri uživa na setu, z novo neustavljivo pričesko, oboževalci pa ne skrivajo navdušenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Roar je serija po knjigi kratkih zgodb irske avtorice Cecelie Ahern, glavno vlogo pa bo igrala Cynthia Erivo. Čeprav se sprašujemo, ali gre za lasuljo ali so njeni rdečkasti lasje res skrajšani, nam Nicole daje primer popolne spremembe za poletje, zaradi katere smo videti mlajši, bolj sveži in bolj moderni.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Hailey Bieber je nosila najbolj priljubljeno malo črno obleko tega poletje

Priporočamo tudi: Kavbojke ravnega kroja bomo jeseni nosili tako

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan