Zbogom, dolgi lasje! Igralka Nicole Kidman se je odločila za drzno potezo in povsem spremenila svojo pričesko (tako kratkih las še ni imela!)

1. 4. 2024
Nicole Kidman - ikonična rdečelaska in svetlolaska hkrati - se je pravkar vrnila k maksimalni belo blond barvi. (foto: Profimedia)
Profimedia

Tako radikalne spremembe od igralke nismo pričakovali.

Nicole Kidman - ikonična rdečelaska in svetlolaska hkrati - se je pravkar vrnila k maksimalni svetlo blond barvi las. Po tem, ko je že nekaj časa nosila laskav jagodno blond odtenek rdečih las, se je vrnila k platinasto blond lasem, nam pa je ta odtenek na njej zelo všeč.

Ne spreglejte:

Ko je na potovanju v Nemčiji na Instagramu objavila nov videz, je najbolj vznemirljiv del preobrazbe pravzaprav drastična nova dolžina. Zbogom, dolgi lasje, igralka si je omislila do ramen segajočo pričesko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Barva je nežno topla in resnično pristoji na njeno porcelanasto kožo tako, da je videti popolnoma sijoča.

Očitno so se z njo strinjali tudi oboževalci, ki so njene komentarje polnili z navdušenjem nad novim videzom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Malo neurejeno in resnično nehigienično! Claudia Schiffer ne skriva skrivnosti svoje lepote, s katerim doseže najlepši videz zadimljenih oči

Priporočamo tudi: Strokovnjaki svetujejo: "Če boste pred vsakim obrokom pojedli to, lahko stavite na trajno in hitro izgubo odvečnih kilogramov"