To je skrivnost popolne polti 55-letne Nicole Kidman in ne govorimo o njenih lepotnih popravkih

Od leta 2020 je Nicole Kidman ambasadorka blagovne znamke Seratopical Revolution. Njihova formula je 100-odstotno rastlinska in brez alkohola ter bogata s peptidi, priljubljenimi sestavinami za nego kože proti staranju.

To je skrivnost popolne polti 55-letne Nicole Kidman in ne govorimo o njenih lepotnih popravkih - Foto: Instagram

Obstajajo ljudje, za katere se zdi, da jih čas noče dohiteti. Morda se starajo, a njihovi obrazi ostajajo nedotaknjeni, njihova lepota pa sijoča. To velja za Nicole Kidman. Če se za nadgradnjo svoje lepotne rutine zgledujemo po svojih najljubših zvezdnicah, je igralka zaupala svojo skrivno lepotno rutino za ohranjanje sijočega obraza ter izogibanje gubam in drobnim linijam. Razkrila je svojega največjega lepotnega zaveznika, izdelek proti gubam, brez katerega ne more živeti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Mladostna Nicole Kidman

Od leta 2020 je Nicole Kidman ambasadorka blagovne znamke Seratopical Revolution. Znamka, ki ji je še posebej všeč, saj je leta 2018 za Harper's Bazaar že zaupala, da ji zaupa pri svoji lepotni rutini. Njihova formula je 100-odstotno rastlinska in brez alkohola ter bogata s peptidi, priljubljenimi sestavinami za nego kože proti staranju. Razkrila je tudi, da za ohranjanje mladosti svojega lepega obraza uporablja molekulo retinol, ki je znana po svojih lastnostih proti staranju. 55-letna Nicole Kidman je s kombinacijo teh dveh skrivnosti dosegla napeto in sijočo kožo ter sijočo polt.

Posnemajte lepotno rutino Nicole Kidman

Samoumevno je, da boste pri 55 letih s takšno poltjo, kot jo ima Nicole, želeli prevzeti njeno lepotno rutino. Priporočamo vam dva bistvena izdelka, s katerima lahko dosežete enako sončen videz kot igralka: Gleaming Brightener in Firming Eye Serum. Ta dva izdelka z antioksidativnim delovanjem in delovanjem proti gubam pomagata preprečevati znake staranja in ščitita kožo pred zunanjimi vplivi, kot so tobak, onesnaženje ali UV-žarki, ki pospešujejo staranje kože. Seveda lahko izberete tudi bolj dostopne izdelke, vendar bodite pozorni, da vsebujejo sestavine, ki učinkujejo enako.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Victoria Beckham v čevljih, ki si jih boste želeli tudi sami: Bleščeči mrežasti škornji so zasnovani za moderno Pepelko

Priporočamo tudi: Šušlja se, da Kate Middleton in princ William načrtujeta četrtega otroka. Njuni prijatelji veselo novico pričakujejo že tako kmalu

Najbolj brano