Štartaj Slovenija: Hit produkt 2017 je ...

Ob zaključku projekta Štartaj Slovenija so trije partnerji, Spar Slovenija, medijska hiša Pro Plus in agencija Formitas s pomočjo kupcev izbrali Hit produkt 2017. Lani je ta čast doletela naravno dezodorantno kremo Nelipot, letos pa ...

Štartaj Slovenija: Hit produkt 2017 je ... - Foto: Štartaj Slovenija

Da so tudi tokrat na odločitev partnerjev projekta Štartaj Slovenija vplivali glasovi kupcev – torej vseh tistih, ki ste zaupanje in podporo izrazili s konkretnim nakupom katerega od letošnjih slovenskih proizvodov, ki jih je v ospredje postavil projekt – enostavno ne dvomimo. Tudi na našem spletnem mestu smo namreč opazili, da so največ zanimanja naših bralcev pritegnile prav objave o kremi, ki po zaslugi zares velike vsebnosti polžje sline v njej izdatno neguje kožo, jo pomlajuje in pomaga odpravljati vsakršne nepravilnosti na njej.

Več o Hit produktu 2017 si tako lahko preberete v prispevku:

Noela

8 inovativnih izdelkov

Ob zaključku nekajmesečnega projekta, ki je v letošnji sklop izjemnih podjetniških zgodb povezal osem slovenskih ustvarjalcev, pa lahko ponovno sklenemo eno: zmagovalci so prav vsi.

In medtem ko ste za najboljšega izmed najboljših na koncu vendarle izbrali Noelo, kremo s polžjo slino, so mnoge izmed nas in vas navdušili tudi ostali.

Naj spomnimo, da so v letošnji konkurenci najboljših slovenskih podjetniških podvigov sodelovali tudi: Iconic Speciality Coffee – visokokakovostna kava, pražena v Sloveniji; Good4Dogs, surova hrana za pse; pokovka Pokica, ki so ji dodani različni okusi; Medenka, medene palčke z dodanimi okusi; Junc Beef Jerky, energetski mesni prigrizek iz sušene govedine z začimbami; Viny&Greta, gurmanski vinaigre prelivi na osnovi izbranega sadja in domačega kisa in Odori, naravni pralni prašek.

Vsi našteti izdelki so vam še vedno na voljo v vseh megamarketih Interspar. Prepričani smo, da se med unikatnimi izdelki, ki jih je slovenski javnosti letos predstavil projekt Štartaj Slovenija, najde kar nekaj takšnih, ki jih bodo veseli vaši letošnji decemberski obdarovanci.

Interspar

Najbolj brano